تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عیادت از «احمد آقا» توکلی

چند روز قبل فرصتی پیش آمد که به همراه برخی همکاران و دوستان به عیادت دکتر احمد توکلی برویم و این دیدار با مرور خاطرات قدیمی و گفت و شنود در مسائل روز درآمیخت.

کد خبر: ۱۵۴۸۸۶
۱۸:۱۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲

عیادت از «احمد آقا» توکلی

 

دیدارنیوز ـ حسن محمدیان*: احمد آقای توکلی را خیلی سال است که می‎شناسم، شاید از حدود ۴۵ سال قبل یا حتی قبل‌تر. از آن موقعی که در ابتدای جوانی بودم آقای توکلی در بهشهر مازندران در زمینه سیاسی و مذهبی فعال بود و بعد از انقلاب هم فعالیتش را در دولت و مجلس و نهاد‌های حکمرانی بیشتر و بیشتر کرد.

شنیده بودیم که مدتی است کسالت دارد و بالاخره چند روز قبل این فرصت پیش آمد که به عیادت ایشان برویم و احوالش را از نزدیک بپرسیم. غرض، تجدید دیدار پس از سال‌ها و عیادت بود، اما مگر می‌شود در حضور آقای توکلی حرف از سیاست و اداره مملکت پیش نیاید. در حدود یک ساعتی که مهمان منزل احمد آقای توکلی بودیم، خاطرات زیادی از روز‌های پرماجرای انقلاب ۵۷ و دهه ۶۰ را مرور کردیم و از حافظه قدرتمندش حتی در روزگار ناخوشی متعجب شدیم.

آقای توکلی البته به روزگار امروز هم اشاراتی داشت و از آنجا که چند سالی است مسئولیت «دیدبان شفافیت و عدالت» را در موقعیت رئیس هیات مدیره به عهده دارد، بخش کوچکی از فعالیت‌های این نهاد و پیگیری‌هایی که برای برخی موضوعات و پرونده‌های خاص شده را بسیار مختصر توضیح داد.

احمد آقا در دهه هشتم زندگی و با وجود بیماری، همچنان پرانرژی و بیقرار بود و با اینکه سخن گفتن برایش آسان نبود، اما در کمترین جملات سعی داشت بیشترین پیام‌ها را به اطلاع ما برساند. قرار گذاشتیم از این نهاد نظارتی غیردولتی و مردم‌نهاد بیشتر بدانیم و بنویسیم و آقای توکلی نیز به شرط موافقت همقطارانش در دیدبان شفافیت و عدالت، وعده داد که بخشی از عملکرد این نهاد را برای اطلاع عموم در دیدارنیوز تشریح کند.

ما نیز در پی وعده دکتر احمد توکلی، قول می‌دهیم که در سلسله مطالبی درباره این نهاد نظارتی، عملکرد آن را با مخاطبان گرامی دیدار و افکار عمومی در میان بگذاریم. دیدارنیوز برای احمد توکلی شفای عاجل را از خداوند متعال آرزومند است.   

*مدیر مسئول دیدارنیوز

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها