تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

قتل‌عام در مالی؛ حمله مسلحانه جان ۲۱ نفر را گرفت

افراد مسلح با حمله به روستایی در منطقه مویتی واقع در مرکز مالی دست‌کم ۲۱ غیرنظامی را کشتند. یک شاهد گفت: این یک قتل عام واقعی بود، مردان مسلح به داخل روستا هجوم بردند و به سمت مردم شلیک کردند.

کد خبر: ۱۵۴۵۰۳
۰۹:۳۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

مالی؛ حمله مسلحانه به غیرنظامیان جان ۲۱ نفر را گرفت

دیدارنیوز: خبرگزاری رویترز گزارش داده این مهاجمان ناشناس با حمله به روستای یارو در نزدیکی شهر باندیاگارا این افراد غیر نظامی را به رگبار بستند.

یک نفر از شاهدان که نخواسته نامش فاش شود به رویترز گفت: «این یک قتل عام واقعی بود، مردان مسلح به داخل روستا هجوم بردند و به سمت مردم شلیک کردند. تلفات بین ۲۰ تا ۳۰ کشته است و تعداد زخمی‌ها از این هم بیشتر است.»

یک منبع دوم تعداد کشته شدگان را ۲۱ نفر دانست و گفت بین قربانیان زنان هم بوده‌اند. رویترز نتوانسته تعداد واقعی قربانیان این حمله تروریستی را تایید کند. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته‌است.

این کشور در غرب آفریقا در حال مبارزه با یک شورش خشونت آمیز است که با القاعده و دولت اسلامی در ارتباط است. از زمان آغاز شورش جدایی طلبان طوارق در سال ۲۰۱۲، نیرو‌های القاعده و داعش در این کشور ریشه دوانده‌اند.

در این مدت دو کودتای نظامی هم در مالی اتفاق افتاده و حکومت نظامی ترجیح داده به جای ارتباط با متحدان سنتی غربی از مزدوران روسی واگنر ارتباط بگیرد و از آن‌ها برای کمک به مدیریت اوضاع در کشور یاری خواسته است.

در همین راستا درخواست غیرمنتظره دولت نظامی در ماه ژوئن برای خروج نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل این نگرانی را ایجاد کرده که ممکن است کشور به سمت هرج و مرج بیشتر حرکت کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی