
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
فوری/ مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
در ادامه سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران به عربستان سعودی، او از ساختمانهای سرکنسولگری و نیز نمایندگی جمهوری اسلامی نزد سازمان همکاری اسلامی در جده بازدید کرد.
دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان روز جمعه ۲۷ مرداد ماه از ساختمانهای سرکنسولگری و نیز نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی در جده بازدید کرد.
وزیر امور خارجه در این بازدید، از نزدیک در جریان تلاشهای بعمل آمده ماههای اخیر برای تعمیرات، آماده سازی و بازگشایی این دو نمایندگی قرار گرفت و پس از گفتگو با سرپرست موقت و همکاران نمایندگی ها، در خصوص تکمیل روند کار توصیههایی ارائه و دستورات لازم را صادر کرد.