تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
محدودیت‌های پوشش در ایران

با دخالت وزیر و تعهد؛ طاقچه رفع فیلتر شد

چند روز پس از اینکه پلتفرم طاقچه به دلیل پوشش کارکنان زن آن با اقدام چکشی مقامات فیلتر و از دسترس مردم خارج شد و سروصدا و مخالفت‌های زیادی نسبت به این اقدام شکل گرفت، حالا گفته می‌شود با دادن تعهد و دخالت وزیر ارتباطات مشکل فیلتر طاقچه برطرف شده است.

کد خبر: ۱۵۳۶۴۴
۰۹:۳۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

با پادرمیانی وزیر و تعهد؛ طاقچه رفع فیلتر شد

دیدارنیوز: پلتفرم طاقچه پس از دادن تعهد از فیلتر خارج شد.

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت: «رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران با ارسال نامه‌ای به زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس کارگروه اقتصاد دیجیتال کشور، ضمن تاکید بر این مطلب که کلیه پلتفرم‌های بزرگ کشور به قانون کشور ملتزم هستند و هیچ ناهنجاری را بر نمی‌تابند، از وزیر خواست همانطور که تاکنون در مواقع حساس حامی کسب‌و‌کار‌های اقتصاد دیجیتال بوده، در شرایط کنونی نیز برای رفع این مشکل پادرمیانی و برای حل مشکلات بوجود آمده برای برخی پلتفرم‌های کشور اقدام کند.

پلتفرم طاقچه نیز در نامه‌ای مشابه ضمن اعلام التزام به قوانین کشور از وزیر ارتباطات درخواست کرده که برای رفع فیلتر این پلتفرم مساعدت و همراهی کند.

براساس اخبار رسیده به ایرنا، در پی این درخواست‌ها، وزارت ارتباطات درخواست تشکیل جلسه فوق العاده با «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» را داد و با همراهی اعضای دولتی این کارگروه، پلتفرم طاقچه رفع فیلتر شد.»

به گزارش دیدارنیوز، پلتفرم طاقچه به تازگی به دلیل عکسی که از کارکنان آن در فضای مجازی منتشر شده بود، خیلی تند و سریع فیلتر شده بود.

مطلب مرتبط:

وزیر ارتباطات: راه برخورد با کارکنان متخلف یک پلتفرم، بستن آن نیست

طاقچه: بدون اخطار قبلی فیلتر شدیم/ واکنش یک وکیل

«طاقچه» از دسترس خارج شد!

وزارت ارشاد: طاقچه مجوز فعالیت ندارد!

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر