تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

پیش‌شرط‌های نامزدی عارف در انتخابات ۱۴۰۰

یکی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و نزدیکان محمدرضا عارف، کاندیداتوری قطعی رئیس فراکسیون امید در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ را رد کرد، اما گفت اگر شرایط مهیا باشد و چالش‌هایی که امروز مردم با آن مواجهند رفع شده باشد، احتمال نامزدی آقای عارف وجود دارد.

کد خبر: ۱۵۳۴۱
۱۲:۲۶ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حسن رسولی درباره کاندیداتوری محمدرضا عارف، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین متغیرهای تصمیم عارف برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی، آرایش سیاسی و انتخاباتی سال ۱۴۰۰ است. اینکه چه تعدادی نامزد خواهند شد؟ چه تعدادی تأیید می‌شوند و مناسبات و آرایش سیاسی چگونه خواهد بود؟ اینکه وضعیت اقتصادی و اجتماعی در ۱۴۰۰ چه سیری را طی خواهد کرد؟ آیا رضایت مردم از مجموعه مسئولان کشور بهبود خواهد یافت؟ اگر این پیشرفت‌ها باشد انگیزه حضور مردم برای شرکت در انتخابات بالاتر خواهد بود. برعکس اگر شرایط و چالش‌هایی که امروز با آن مواجه هستیم تداوم یابد، با این پیش‌فرض برای اکثر مردمی که گرفتار مشکلات معیشتی خود هستند، حضور در انتخابات مسئله اصلی نخواهد بود. اگر مجموعه شرایط مهیا باشد احتمال می‌دهم دکتر عارف نامزد شوند، اما با این حال نمی‌توان کاندیداتوری ایشان را قطعی دانست.

او در واکنش به اظهارات اخیر الیاس حضرتی که نامزدی عارف برای انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم را قطعی اعلام کرده بود گفت: فضای سیاسی کشور فضای باز و پویایی است و من نمی‌توانم برای فردی مثل آقای حضرتی که در حوزه سیاست تجارب انبوهی دارند، تعیین تکلیف کنم، ولی اگر من بودم با توجه به‌سرعت دگرگونی‌های سیاسی کشور بااحتیاط گمانه‌زنی می‌کردم.

رسولی افزود: در صورتی که بخواهیم پیش‌بینی داشته باشیم و تصویری از رویدادهای مهم آینده سیاسی کشور ارائه کنیم، به نظر می‌رسد صحبت درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بسیار زودهنگام است. اگر قرار بود من درباره انتخابات صحبت کنم بیشتر توجهم معطوف به واقعه پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری در ۱۴۰۰، یعنی انتخابات مجلس خواهد بود. چون مجلس آینده هم به لحاظ فاصله زمانی مقدم بر انتخابات ریاست‌جمهوری است. بنابراین با اطمینان بیشتری می‌توان درباره آن اظهارنظر کرد. علاوه‌بر این، نتایج برآمده از انتخابات مجلس در پایان دوره دوم رؤسای‌ جمهوری تأثیر وضعی بر فضای انتخابات ریاست‌جمهوری دارند که دو سال بعد از آن برگزار می‌شود.

او درباره اینکه آیا پیش‌بینی می‌کند عارف در انتخابات مجلس نامزد شود یا خیر گفت: به‌صورت قطعی نمی‌توانم بگویم و در این باره با احتیاط اظهارنظر می‌کنم. طبعاً ما به‌عنوان نزدیکان آقای عارف و جریان اصلاحات با توجه به تصویری که پیش از انتخابات مجلس از فضای سیاسی کشور داشته باشیم، ممکن است نقطه نظرات مشورتی را خدمت ایشان و مراجع سیاسی مانند شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بدهیم.

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان اضافه کرد: به هر میزان که احتمال کاندیداتوری آقای عارف برای ریاست‌جمهوری بیشتر باشد، اهمیت و حساسیت شرکت یا عدم شرکت ایشان در انتخابات مجلس آینده تصمیم بسیار مهم و حساسی خواهد. به فرض اینکه آقای عارف تصمیم بر کاندیداتوری ۱۴۰۰ داشته باشند، نامزد شدنشان برای مجلس هم دارای آثار و پیامدهای مثبت نسبت به انتخابات ریاست‌جمهوری است و به‌طور طبیعی ممکن است مثل هر تصمیم دیگری آثار و پیامدهای منفی هم داشته باشد. تا جایی که من از آقای عارف شناخت دارم، تصمیمات ایشان مبتنی‌بر عقل جمعی و تصمیم جریانی است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی