تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در واکنش به حکم تبعید یک روزنامه‌نگار مطرح شد

استقبال یک نماینده از روزنامه‌نگار تبعیدشده؛ در تبعید بودن بهتر از همفکری با «رسایی» است

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده تربت جام در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به حکم تبعید یک روزنامه‌نگار به تربت جام اعلام کرد: ترجیح می‌دهیم تا آخر عمر در تبعید باشیم، اما همفکر امثال رسایی نباشیم‌.

کد خبر: ۱۵۳۳۶۱
۰۹:۵۳ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲

استقبال یک نماینده از روزنامه‌نگار تبعید شده؛ در تبعید بودن بهتر از همفکری با «رسایی» است

دیدارنیوز: نماینده مردم تربت جام در مجلس به حکم تبعید یک روزنامه‌نگار واکنش نشان داد.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده مردم تربت جام در مجلس شورای اسلامی به حکم تبعید یک ساله مرضیه محمودی، خبرنگار به تربت جام به دلیل شکایت حمید رسایی از وی واکنش نشان داد.

به نقل دیده‌بان ایران، او نوشت: «در اخبار حکمی عجیب اعلام شده و خانم خبرنگاری به دلیل شکایت یک روحانی به‌جریمه نقدی و تبعید به تربت جام محکوم شده است. مشخص شد تا الان ما مجرم و در تبعید بودیم. ترجیح می‌دهیم تا آخر عمر در تبعید باشیم، اما همفکر امثال رسایی نباشیم. خواهرم قدمت روی چشم، تربت جام شهر عرفان‌ و ایمان است.»

مطلب مرتبط:

تبعید یک روزنامه‌نگار به تربت جام!

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد