تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ما با حسن نیت تلاش کردیم تا آن‌ها را به توافق هسته‌ای بازگردانیم

بلینکن: شاید در آینده درباره بازگشت به توافق با ایران صحبت کنیم

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفت: ما با حسن نیت تلاش کردیم تا آن‌ها (ایران) را به توافق هسته‌ای بازگردانیم. آن‌ها یا نمی‌توانستند و یا نمی‌خواستند این کار را انجام دهند. ما اکنون درجایی هستیم که درباره توافق هسته‌ای صحبت نمی‌کنیم. شاید در آینده فضایی یافتیم که دوباره بتوانیم درباره بازگشت به توافق هسته‌ای با آن‌ها صحبت کنیم، اما در حال حاضر آن‌جا نیستیم.

کد خبر: ۱۵۳۱۴۱
۰۹:۰۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲

بلینکن: شاید در آینده درباره بازگشت به توافق با ایران صحبت کنیم

دیدارنیوز: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده روز یکشنبه در گفتگو با سی‌ان‌ان درباره احیای برجام گفت که مقامات آمریکایی در حال حاضر با همتایان ایرانی خود درباره هیچ توافقی صحبت نمی‌کنند.

وی همچنین خروج دولت ترامپ از توافق برجام را اشتباهی فاحش خواند و گفت: «تحولات و تغییرات بسیاری از زمانی که از قرارداد خارج شدیم و همچنین از زمانی که تلاش کردیم به آن بازگردیم، اتفاق افتاده است. اما اساسا تلاش ما همیشه این بوده است که با انجام اصلاحاتی مختصر به توافق اولیه بازگردیم. توافقی روی میز بود. ایران یا نمی‌توانست و یا نمی‌خواست به آن جواب مثبت دهد. البته که ما تا زمانی که توافق مربوطه اهداف امنیتی و منافع ما را تامین نکند، قرار نیست معامله‌ای انجام دهیم.»

بلینکن همچنین با اشاره به این که مقامات آمریکایی خواستار اقدامات همتایان ایرانی خود در جهت کاهش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن هستند، گفت: «ما با حسن نیت تلاش کردیم تا آن‌ها را به توافق هسته‌ای بازگردانیم. آن‌ها یا نمی‌توانستند و یا نمی‌خواستند این کار را انجام دهند. ما اکنون درجایی هستیم که درباره توافق هسته‌ای صحبت نمی‌کنیم. شاید در آینده فضایی یافتیم که دوباره بتوانیم درباره بازگشت به توافق هسته‌ای با آن‌ها صحبت کنیم، اما در حال حاضر آن‌جا نیستیم.»

وی همچنین گفت: «مقامات آمریکایی در حال کار بر روی مجموعه‌ای از اقدامات برای عقب راندن آن‌ها هستند تا مطمئن شویم که بازدارندگی قوی و عامل فشار مناسب در اختیار داریم. آنگاه می‌بینیم که آیا فرصتی برای کار بر روی توافق هسته‌ای در اختیار داریم یا نه.»

وزیر خارجه آمریکا با ذکر این که آمریکا همچنان دیپلماسی را بهترین راه حل برای رفع تنش‌ها با ایران می‌داند، گفت: «ما به باور خود مبنی بر این که دیپلماسی بهترین راه حل این مشکل است و در مقایسه با بقیه گزینه‌ها، می‌تواند نتایج پایدارتر و موثر‌تری به ما بدهد، ادامه می‌دهیم. اما این بدان معنی نیست که گزینه‌های دیگر وجود ندارد و ما در صورت لزوم از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم.»

قانون‌گذاران جمهوری‌خواه اخیرا به دولت بایدن درباره حصول توافق هسته‌ای که بدون تایید کنگره به کاهش تحریم‌ها بینجامد، هشدار دادند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير