تیتر امروز

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

سهراب مظاهری: بحران‌های سیاسی به فرهنگ و اقتصاد مردم گره خورده/ صدا و سیما رسالت خود را به درستی انجام نداد/ شبکه‌های اجتماعی پویش جامعه را متوقف می‌کند

جامعه پلاس عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که در این برنامه در گفت‌وگو با کارشناسان و صاحب نظران چالش‌ها و مشکلات حوزه‌های اجتماعی تحلیل و بررسی می‌شود. شما را به دیدن این سلسله برنامه‌ها...
از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...

عین‌اللهی: وزارت بهداشت ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشت

عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت را از دولت قبلی با ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی و ۷۰۰ میلیون دلار تعهد تحویل گرفتیم.

کد خبر: ۱۵۳۰۳۲
۱۲:۲۲ - ۳۱ تير ۱۴۰۲

عین‌اللهی: وزارت بهداشت ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشت

دیدارنیوز: عین‌اللهی، وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت را با ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتیم.

بهرام عین‌اللهی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در ساختمان وزارت بهداشت اظهار کرد: یکی از بزرگترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران، توسعه حوزه سلامت بوده است. در ایامی که دولت سیزدهم را تحویل گرفتیم روزانه ۵۰ هزار مبتلا و ۲۰ هزار بستری کرونایی داشتیم و روزانه بیش از ۷۰۰ مرگ و میر داشتیم و همه فعالیت‌ها به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شده بود و در عین حال وزارت بهداشت را با ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی و ۷۰۰ میلیون دلار تعهد تحویل گرفتیم.

وی افزود: تا آن زمان تنها ۱۸ میلیون دوز واکسن کرونا آن هم عمدتاً در گروه‌های پرخطر تزریق شده بود و لزوم افزایش آمار واکسیناسیون وجود داشت، اما با آغاز به‌کار دولت سیزدهم، با حمایت ریاست جمهوری واکسن وارد کشور شد و ۱۶۰ میلیون دوز واکسن کرونا به مردم تزریق شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تزریق ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در هفته در دولت سیزدهم گفت: این سرعت بالای واکسیناسیون باعث کاهش آمار مرگ‌ومیر و برداشته شدن محدودیت‌ها شد. تا قبل از آذر ۱۴۰۰، حدود ۱۲۲ هزار فوتی داشتیم، اما پس از آغاز واکسیناسیون ۲۲ هزار فوتی تاکنون در کشور ثبت شده است.

عین‌اللهی اضافه کرد: در ایام کرونا کادر درمان ۳۰۰ شهید تقدیم کردند و هیچ بیماری پشت در بیمارستان‌ها نماند و ما در بین کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، جزو کشور‌های موفق در کنترل کرونا بودیم.

وی ادامه داد: علاوه بر واردات واکسن، ۶ نوع واکسن کرونا و کیت‌های مختلف تشخیص کرونا نیز در کشور تولید شد. در موج اومیکرون با کمبود تخت‌های آی‌سی‌یوی اطفال مواجه شدیم، اما توانستیم تعداد این تخت‌ها را از ۵۵۰ تخت به بیش از هزار تخت برسانیم.

وزیر بهداشت با بیان این که از اقدامات مهمی که در دولت انجام شد، پوشش بیمه‌ای درمان بود که ۵ دهک نخست جامعه را به صورت رایگان بیمه کردیم، خاطرنشان کرد: طرح دارویار نیز یکی از طرح‌های مهم حوزه سلامت بود که سال گذشته اجرا شد و ارز نیمایی به تولید دارو اختصاص یافت و قرارگاه تدابیر ویژه دارویی شکل گرفت تا هماهنگی بین بخشی افزایش یابد و یارانه دارو به مردم اختصاص یابد.

وی با اشاره به تکمیل و بهره‌برداری از بیش از ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی با مجموع زیربنای بیش از ۱۰۸ هزار متر مربع، تصریح کرد: تا پایان امسال ۴ هزار و ۴۰۰ پروژه عمرانی بهداشتی را تکمیل و تجهیز خواهیم کرد.

عین‌اللهی با اشاره به تشکیل قرارگاه سلامت خانواده و نظام ارجاع بیان کرد: در سال جاری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر اجرا شد، در این طرح برای هر ایرانی با کد ملی‌اش یک پرونده سلامت تشکیل می‌شود و در این پرونده بسته‌های خدمتی پیشگیرانه مانند توصیه‌های بهداشتی، اندازه‌گیری قند و فشار خون انجام می‌شود و اگر فرد بیمار شود نیز از طریق پزشک خانواده به پزشک متخصص ارجاع و با حداقل هزینه‌ها درمان می‌شود. همچنین در جریان اجرای این طرح، خدمات بستری در سه استان کردستان بوشهر و خراسان جنوبی در قالب نظام ارجاع، به صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت گفت: پرداخت حقوق ایام مرخصی زایمان، کاهش نوبت شب‌کاری برای مادران باردار و دانشجو، راه اندازی خوابگاه‌های متاهلی، انجام رایگان زایمان طبیعی، استانداردسازی غربالگری جنین جهت جلوگیری از سقط جنین سالم و ... از جمله اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت بوده است. همچنین مراکز سطح دو درمان ناباروری برای نخستین بار در کشور در دولت مردمی راه‌اندازی شد به طوری که از شهریور ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۲ تعداد ۶۷ مرکز سطح دو درمان ناباروری را در کشور راه‌اندازی کردیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی