تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...
قانون در مورد فسخ جنجالی چه می‌گوید

بیرانوند - پرسپولیس؛ برنده این جنگ کیست؟

«با توجه به صحبت‌های خطیر، مشاور رییس فدراسیون فوتبال بعید به نظر می‌رسد که در صورت واکنش حقوقی باشگاه پرسپولیس، فسخ علیرضا بیرانوند جاری بشود. قرارداد بیرانوند با باشگاه پرسپولیس دو ساله است و این بازیکن ادعا می‌کند باشگاه پرسپولیس به تعهدات خود به صورت کامل عمل نکرده است.»

کد خبر: ۱۵۲۰۸۰
۱۱:۲۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲

بیرانوند - پرسپولیس؛ برنده این جنگ کیست؟

دیدارنیوز: علی خطیر مشاور رییس فدراسیون فوتبال هرگونه فسخ قرارداد از سوی بازیکنان در فوتبال ایران را ناشی از کم اطلاعی باشگاه‌ها اعلام می‌کند.

علی خطیر، مشاور مهدی تاج ساعتی پس از نشست مطبوعاتی خود در مرکز ملی فوتبال درباره قوانین جدید نقل و انتقالاتی، پاسخگوی سوالاتی بود که درباره موضوع فسخ قرارداد و الحاقیه جدید (مسئله ایجاد یک بازه چهار ماهه برای طی مراحل فسخ) با وی صحبت کرد.

خطیر در این باره این‌طور پاسخ داد:

«تا پیش از این فسخ قرارداد بازیکنان در قوانین نقل و انتقالاتی ایران پیشبینی نشده و اگر فسخ از طرف بازیکن از باشگاه جاری شده تنها به دلیل بی اطلاعی باشگاه بوده است.

قانون مادر در فیفا که عدم پرداخت دو ماه دستمزد را تبدیل به اهرم فسخ قرارداد می‌کند در قرارداد‌های بین المللی حاکم است، اما می‌تواند بر قرارداد بازیکنان داخلی حکمفرما نباشد. از آنجایی که در قوانین نقل و انتقالات پیشین این قانون به صورت خاص مصوب نشده بود، باشگاه‌ها می‌توانستند جلوی فسخ را بگیرند.

در قوانین جدید یک دوره چهار ماهه برای طی موضوع فسخ قرارداد در نظر گرفته شده. به این شکل که اگر باشگاهی در زمان چهار ماهه از پرداخت دستمزد بازیکن امتناع کرد، بازیکن می‌تواند با ارسال نوتیس، مراحل فسخ خود را آغاز کند و البته کمیته تعیین وضعیت بازیکنان در این زمینه نظر نهایی را خواهد داد.

مکانیزم جدید، ارسال شکایت به کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فوتبال ایران پس از عدم دریافت دستمزد در چهار ماه است و در آنجا این کمیته درباره فسخ تصمیم می‌گیرد.

از آنجایی که پرداخت دستمزد در ایران بر خلاف اروپا به صورت ماهیانه نیست، موضوع زمان دو ماهه پیش‌بینی شده در قوانین فیفا، در ایران صدق نمی‌کند. کمااینکه این قانون جزو قوانین لازم‌الاجرای فیفا هم نیست و هم کشور می‌تواند در این زمینه قانون خود را داشته باشد.

ماه ۱۴ مکرر فیفا در قوانین جدید نقل و انتقالاتی ایران تغییر پیدا کرده و بنابراین فسخ‌های انجام‌گرفته از سوی بازیکنان نیز فاقد اعتبار خواهد بود.»

البته زمانی که خطیر این صحبت را مطرح می‌کرد، هنوز موضوع بیرانوند اتفاق نیفتاده بود. در طول زمان نقل و انتقالات، سه بازیکن مهم (ابوالفضل جلالی، سعید مهری و علیرضا بیرانوند) با توجه به بدعهدی باشگاه‌ها اقدام به فسخ قرارداد خود کرده‌اند که ابوالفضل جلالی به تمرینات استقلال برگشته و مذاکرات باشگاه استقلال با سعید مهری نیز آغاز شده است، اما موضوع علیرضا بیرانوند با توجه به حضور او در سازمان لیگ و اعتبار این بازیکن، ممکن است کمی متفاوت از دو بازیکن قبلی دنبال شود، اما با توجه به صحبت‌های خطیر، بعید به نظر می‌رسد که در صورت واکنش حقوقی باشگاه پرسپولیس، این فسخ جاری بشود. قرارداد بیرانوند با باشگاه پرسپولیس دو ساله است و این بازیکن ادعا می‌کند باشگاه پرسپولیس به تعهدات خود به صورت کامل عمل نکرده است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی