تیتر امروز

خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
نیک‌بین، نماینده کاشمر در مجلس اعلام کرد

همه معلمان به اجرای رتبه‌بندی اعتراض دارند

جواد نیک بین، نماینده کاشمر در مجلس در تذکری خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: صد درصد معلمان به اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان اعتراض دارند و این مهم باعث نارضایتی این قشر عزیز شده است.

کد خبر: ۱۵۱۸۰۲
۱۲:۰۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۲

۱۰۰ درصد معلمان به اجرای رتبه‌بندی اعتراض دارند

دیدارنیوز: نماینده کاشمر در مجلس گفت: صد درصد معلمان به اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان اعتراض دارند و این مهم باعث نارضایتی این قشر عزیز گردیده چرا که مواردی باید در اجرای رتبه‌بندی لحاظ می‌شده که متأسفانه مراعات نشده است، حتماً تجدیدنظر شود.

جواد نیک بین در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۶ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر نیرو گفت: موضوع خاموشی برق چاه موتور‌های منطقه ترشیز که محصولات آن پسته و انگور است، را مرتفع کرده و با این کار باید به قولتان عمل کنید.

نماینده مردم کاشمر و بردسکن و خلیل آباد، کوهسرخ در مجلس افزود: با خاموش کردن چاه موتور‌های کشاورزی زندگی مردم را به آتش نکشید، الان یکی از اعتراضات مردم منطقه همین مسئله است، بنابراین باید چنین موضوعی به حداقل رسانده شود.

وی خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: جاده‌های مواصلاتی منطقه هر روز کشته می‌دهد، مسیر‌های شادمهر به کاشمر، خلیل آباد به بردسکن و بردسکن به سبزوار باعث ایجاد خطرات جاده‌ای برای مردم شده است که وزیر راه باید تدبیر بیندیشد و در تسریع بخشیدن به تکمیل این جاده‌ها اهتمام ورزد. جاده شامهر به کاشمر مقرر شده بود در هفته دولت به بهره‌برداری برسد، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاده است و روند این پروژه همانند گذشته به کندی پیش می‌رود.

نیک‌بین تأکید کرد: همه فکر و ذکرمان تعامل با دولت است و تعامل می‌کنیم تا بتوانیم با همدیگر کار‌ها را پیش ببریم، جاده شادمهر به کاشمر ۲۵ سال است که از روند احداث آن می‌گذرد، اما تاکنون تکمیل نشده است بنابراین شما برای به سرانجام رسیدن این پروژه تعجیل فرمایید تا رضایتمندی مردم بالا برود.

این نماینده مردم در مجلس در تذکر به وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: صد درصد معلمان به اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان اعتراض دارند و این مهم باعث نارضایتی این قشر عزیز گردیده است چرا که مواردی باید در اجرای رتبه‌بندی لحاظ می‌شده که متأسفانه مراعات نشده است، حتماً تجدیدنظر شود.

به نقل از خانه ملت، وی با تقدیر از رئیس جمهور بابت انتخاب وزیر صمت گفت: از مجلس هم می‌خواهم حمایت کند تا این وزیر باتدبیر و عالم تصمیم درست بگیرند. همچنین از وی می‌خواهم موضوع واردات خودرو‌های کارکرده و نو را در صحن دولت مطرح کند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ شهريور
امروز جمعه ۱۴ شهريور
امروز جمعه ۱۴ شهريور
امروز جمعه ۱۴ شهريور