تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ حمایت آلمان از رژیم نتانیاهو/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

معاون متوسطه آموزش‌وپرورش: هیچ استانی با مساله کلاس بدون معلم و دبیر مواجه نیست

News Image Lead

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش راهکارهای چندگانه آموزش و پرورش برای جبران کمبود نیروی انسانی در دوره متوسطه را تشریح کرد.

کد خبر: ۱۵۱۶۸
۱۲:۳۰ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با پانا درباره تأمین نیروی انسانی در دوره متوسطه آموزش و پرورش گفت: «به دلیل سرعت گرفتن بازنشستگی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، در سال‌های اخیر با چالش کمبود نیروی انسانی مواجه بوده‌ایم.»

او ادامه داد:‌ «خوشبختانه با راهکارهای چندگانه‌ای که در وزارت آموزش و پرورش بررسی و عملیاتی شد، مدارسمسئله کمبود نیروی انسانی ندارند.»

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: «جبران کمبود نیروی انسانی نیاز به تمهیدات بلندمدتی دارد. ما خروجی بزرگی با عنوان بازنشستگی و در مقابل آن ورودی کمتری از دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی داریم.»

عمادی گفت: «ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان اجازه داده است که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها را از طریق آزمون و مصاحبه استخدام کنیم و دو نیم سال آموزش معلمی ببینند. در این سال‌ها با همکاری و تعامل سازمان اداری و استخدامی ردیف‌هایی را سالانه برای جذب نیرو دریافت می‌کنیم که یکی از راه‌های جبران کمبود نیروی انسانی است.»

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: «راه دیگر جبران کمبود نیروی انسانی جلوگیری از بازنشستگی همکارانی است که در آستانه بازنشستگی هستند و آن هم از طریق تمدید زمان خدمت همکاران انجام می‌شود.»

او به‌کارگیری حق‌التدریسان، تدریس مدیران و معاونان، سرباز معلم، ‌خرید خدمات آموزشی و برون‌سپاری آموزش‌ها در شاخه کاردانش را از دیگر فعالیت‌های این وزارتخانه اعلام کرد که از این طریق مشکل کمبود نیروی انسانی را مهار می‌کند. او افزود: «هیچ استانی با مسئله کلاس بدون معلم و دبیر مواجه نیست.»


ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد