تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سرپرست سابق دانشگاه فرهنگیان:

باید برای دانشگاه فرهنگیان یک نقش استراتژیک تعریف کنیم

News Image Lead

سرپرست سابق دانشگاه فرهنگیان معتقد است باید برای دانشگاه فرهنگیان نقش استراتژیک تعریف شود و صفر تا صد امر تربیت معلم فقط نباید از سوی یک مرکز به تنهایی صورت گیرد.

کد خبر: ۱۵۱۶۷
۱۲:۲۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - محمود مهرمحمدی در برنامه تلویزیونی پرسشگر شبکه آموزش گفت: «نباید همه دستاوردهای علمی دنیا را به فرهنگی که به آن تعلق داریم نسبت دهیم. نقش ما در تمدن شرقی و اسلامی بسیار پررنگ است اما بسیاری دستاوردهای علمی دنیا منفک از عالم دیانت و نگرشی است که ما از آن دم می‌زنیم.»

او ادامه داد: «در اوایل انقلاب تربیت مدرس را پایه‌گذاری کردیم اما این امر مغفول ماند و اکنون در شاکله آموزش عالی مقوله‌ای به نام تربیت مدرس یا استاد برای دانشگاه‌ها موضوعیت ندارد.»

سرپرست سابق دانشگاه فرهنگیان گفت: «مراکز تربیت معلم که زیرمجموعه آموزش و پرورش بودند از برهه‌ای به بعد ماهیت آموزش عالی یافتند و مدارکشان معادل‌سازی و به رسمیت شناخته شد اما منهای این جریان، داستان تربیت معلم نیز با بی‌مهری کمال و تمام مواجه شده است.»

او افزود: «موضوع تربیت مدرس برای دانشگاه نیز همانطور که گفته شد مغفول واقع شده است. دانشگاه فرهنگیان می‌خواهد عزت و احترام و حیثیتی به امر تربیت معلم ببخشد. دانشگاه فرهنگیان در خانواده آموزش عالی منحصر به فرد و به نوعی دردانه آموزش عالی است. در یکصدمین سال شروع به فعالیت تربیت معلم هستیم و لازم است ماموریت‌های دانشگاه مورد بازنگری قرار بگیرد.»

مهرمحمدی افزود: «در یکصد سال گذشته تربیت معلم را به عنوان عنصری ویژه مورد توجه قرار ندادیم باید برای دانشگاه فرهنگیان یک نقش استراتژیک تعریف کنیم البته صفر تا صد امر تربیت معلم فقط نباید از سوی یک مرکز به تنهایی صورت گیرد.»

سرپرست سابق دانشگاه فرهنگیان افزود: «آموزشگری مانند یک اشانتیون به کسی که پژوهشگری کرده است داده می‌شود و چنین ذهنیتی که هر کس پژوهشگر خوبی بود آموزشگر خوبی هم هست وجود دارد. این امر کیفیت یاددهی یادگیری را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.»

او گفت: «ضرورت انجام پژوهش‌هایی پیرامون روش‌های مختلف آموزش و تدریس در آموزش عالی که موجب ارتقای کیفیت فرایند یاددهی و یادگیری می‌شود احساس می‌شود وزارت علوم باید با اختصاص بودجه ویژه، سهمی برای اتفاقاتی این چنینی درنظر بگیرند. انتشار نشریات تخصصی معطوف به آموزش رشته‌های تخصصی نیز می‌تواند مفید باشد.»

مهرمحمدی افزود: «وزنی که آیین‌نامه ارتقای هیئت علمی به پژوهش می‌دهد بالاتر از آموزشگری و مواردی مانند خلاقیت در امر آموزش است.»

او تاکید کرد: «باید ردپایی از تربیت معلم در همه دانشگاه‌ها وجود داشته باشد. بهترین دپارتمان‌های ریاضی و هنر و... برای تربیت معلم ریاضی و هنر و... وجود دارد.»


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر