تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

موج مسمومیت‌های الکلی؛ بعد از البرز نوبت هرمزگان شد

بعد از فاجعه مسمومیت الکلی در استان البرز که منجر به کشته شدن ۱۷ نفر شد، حالا خبر می‌رسد در هرمزگان هم مسمومیت با الکل متانول منجر به انتقال ۲۵ نفر به بیمارستان شده است.

کد خبر: ۱۵۱۶۵۳
۱۱:۵۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۲

موج مسمومیت‌های الکلی؛ بعد از البرز نوبت هرمزگان شد!

دیدارنیوز: رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تعداد مراجعان مسمومیت با الکل متانول از روز ۳۱ خردادماه تاکنون به ۲۵ نفر رسیده که ۲۰ نفر در حاجی‌آباد و پنج نفر از این افراد در بندرعباس بوده‌اند.

به نقل از سایت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر محمود حسین‌پور در این باره افزود: افراد مسموم شده در رده سنی ۱۶ تا ۶۵ ساله بوده و در حال حاضر ۱۳ نفر بعد از دریافت خدمات درمانی اولیه و رفع علائم خطر، ترخیص شده و ۱۱ نفر همچنان بستری هستند.

وی ادامه داد: حال چهار نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است و مصرف الکل آن هم الکل متانول می‌تواند عوارض جبران ناپذیری بر ارگان‌های بدن بگذارد و در پاره‌ای از موارد منجر به مرگ شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مردم خواست با آموزش صحیح در خصوص عوارض جبران ناپذیر مصرف الکل خصوصا الکل دست ساز، از سلامت خانواده، فرزندان و هم نوعان خود محافظت کنند.

شایان ذکر است، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در تاریخ یکم تیرماه از مسموم شدن ۱۱ نفر پس از مصرف مشروب الکلی دست‌ساز، در حاجی آباد خبر داده بود که به تدریج در روز‌های گذشته بر آمار آن افزوده شد.

به گفته محمود حسین‌پور: نخستین فرد با مسمومیت الکلی حدود ساعت ۱۳ بعد ازظهر ۳۱ خرداد، یک مرد ۳۵ ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان فاطمه‌الزهرای حاجی‌آباد مراجعه کرد.

وی ادامه داد: با توجه به وخامت حال بیمار فوری برای وی لوله تنفسی گذاشته و دیالیز شد.

حسین‌پور اضافه کرد: همزمان مردی ۳۹ ساله به بیمارستان مراجعه کرد و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد