تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

از «بورس» چه خبر؟

امروز سه‌شنبه، بازار سهام در ابتدای معاملات با کاهش شاخص‌های بورسی همراه شده بود و عرضه بر تقاضا چیرگی داشت هر چند که قدرت فروشندگان نیز آن چنان در روز‌های منفی بالا نیست.

کد خبر: ۱۵۱۴۲۳
۱۳:۵۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

از «بورس» چه خبر؟

دیدارنیوز: در نیمه دوم معاملات شاخص کل توانست افت خود را جبران کند و در انتهای معاملات با رشد ۰.۱۳ درصدی به سطح ۲ میلیون و ۱۶۶ هزار واحدی رسید.

نماد‌های شبندر و شستا بیشترین تاثیر مثبت بر روی شاخص و نماد‌های فولاد و پارس بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص گذاشتند.

شاخص کل هم وزن نیز امروز عملکردی مشابه شاخص کل داشت و در انتهای معاملات رشد ۰.۱۲ درصدی را به ثبت رساند.

ارزش معاملات خرد بازار سهام در انتهای معاملات امروز به ۵۹۰۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز گذشته با کاهش چشمگیری همراه بوده است.

از این ۵۹۰۰ میلیارد تومان، ۳۲۰۰ میلیارد متعلق به بورس، ۲۲۰۰ میلیارد متعلق به فرابورس و ۵۰۷ میلیارد متعلق به صندوق‌های سهامی بوده است.

روند خروج پول از بازار سهام امروز هم ادامه دار بود و حقیقی‌ها امروز ۶۰ میلیارد پول از بازار سهام خارج کردند.

همچنین سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز در انتهای معاملات به ۲۶ میلیون تومان و سرانه فروش حقیقی نیز به ۲۰.۱ میلیون تومان رسید.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها