تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
ممنوعیت نطق در حوزه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و هیات رئیسه نیست

علیرضابیگی: قالیباف و مجلس باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشند

احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به اینکه قالیباف و مجلس باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشند، گفت: ممنوعیت نطق در حوزه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و هیات رئیسه نیست.

کد خبر: ۱۵۰۸۹۹
۱۰:۵۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

علیرضابیگی: قالیباف و مجلس باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشند

دیدارنیوز: نماینده مردم تبریز در مجلس به خبر ممنوعیت‌اش از نطق میان دستور که در صحن علنی امروز مطرح شد، واکنش نشان داد.

احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، در خصوص طرح مساله «ممنوعیت نطق» برای وی از سوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، گفت: این مساله خلاف قانون است، در حوزه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و حتی هیات رئیسه مجلس یک چنین اختیاری منظور نشده است و این تحدید حقوق ملت است.

مطلب مرتبط:

قالیباف: «علیرضابیگی» اجازه نطق ندارد!/ صباغیان: این شان نمایندگی نیست

وی ادامه داد: این مساله یک بدعت است که قالیباف دارد در مجلس این را اعمال و اجرا می‌کند و این ممکن است برای تک تک نمایندگان رخ دهد؛ لذا انتظار این است که نمایندگان مردم در مقابل این اتفاق بایستند.

علیرضابیگی با اشاره به جایگاه قانونی نماینده مجلس، تصریح کرد: یک نماینده از جانب ملت تکلیف بر عهده‌اش است و آن کاری که من انجام دادم، کمترین کاری است که یک نماینده می‌تواند در دفاع از حقوق ملت انجام داده باشد و بسیار محل تاسف است که قالیباف به منظور جلوگیری از آشکار شدن حقیقت که دیگر همه مردم در جریان این موضوع هستند، مرتکب چنین فعلی شده که حتما باید در پیشگاه تاریخ پاسخ بدهد؛ هم مجلس و هم قالیباف باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشند.

نماینده مردم تبریز در پاسخ به این سوال که «وقتی موضوع در رسانه‌ها مطرح شده و عموم مردم از آن اطلاع دارند چه تفاوتی در طرح آن از تریبون صحن وجود دارد که مانع شده‌اند؟»، گفت: خب، ثبت این مساله در مذاکرات مجلس موضوع مهمی است، یعنی آن چیزی که شما الان بیان می‌کنید در مذاکرات مجلس ثبت می‌شود و در تاریخ می‌ماند و هیات رئیسه نمی‌خواهد چنین اتفاقی رقم بخورد و مانع طرح این موضوع می‌شود.

وی افزود: بعد طرح مطالبه اصلی از سوی نمایندگانی که چنین مساله‌ای برای آن‌ها پیش نیامده هم مطرح است که عملا اعتبار و حیثیت آن‌ها هم با مخاطره مواجه شده و باید حقیقت به روشنی به اطلاع مردم برسد.

صبح امروز و در جریان جلسه علنی مجلس محمدرضا صباغیان بافقی طی تذکری شفاهی خطاب به رئیس مجلس گفت: امروز صبح که با آقای علیرضا بیگی صحبت می‌کردم ایشان گفتند که مدتی است از نطق ۷ دقیقه‌ای محروم شده است این شأن نمایندگی نیست، شاید فردا نوبت ما باشد. از ریاست مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود تا اجازه ندهند حقوق نمایندگان ضایع شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر صباغیان بیان کرد: هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان نامه‌ای را به هیات رئیسه نوشته و در آنجا بحثی داشته و بر این اساس است؛ یعنی ما در هیأت رئیسه تصمیم نگرفته‌ایم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور