تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
افاضات اضافه

در عصر ابراهیم روز به روز و لحظه به لحظه حال عوام بهتر می‌شود

در هفته‌ای که گذشت همچنان چند مسئله تکراری گریبان مملکت را گرفته که اگر مسئولین مربوطه و بی‌ربط به رهنمودهای پیشین عوام‌الملک توجه کرده و به آن جامه عمل می‌پوشاندند این زخم ناسور نمی‌شد.

کد خبر: ۱۵۰۴۹۵
۱۵:۱۷ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

افاضات اضافه

 

دیدارنیوز ـ عوام‌الملک:

جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲

خاطرات هفته پیش را در دیدارنیوز خواندم. متوجه شدم اردیبهشت را سی روزه در نظر گرفته‌ام و تاریخ روزها را از یکشنبه به بعد اشتباه نوشته‌ام. اول ناراحت شدم ولی بعد فکر کردم یک روز تحریف تاریخ در طول چهار پنج روز از طرف من که عوام‌الملکم خیلی هم عیبی ندارد. بالاخره گاهی ما عوام هم باید به اندازه خودمان کارهای خواصانه بکنیم. رییس سازمان امور طیارات اعلام کرد که با دانش و زیرساختی که در کشور وجود دارد حتما می‌توانیم طیاره‌هایی در  کلاس ایرباس و بویینگ بسازیم. درست نیست که خواص اینقدر شکسته‌نفسی کنند. طیاره که خودرو نیست که ما به خاطر تحریم‌ها در تامین بعضی قطعاتش مشکل داشته باشیم. قطعا می‌توانیم بهتر از ایرباس و بویینگ بسازیم.

ناصر، عضو خواص‌البلد تهران گفت که علیرضا، رییس بلدیه وجود پرونده ۲۰هزار میلیاردی فساد در بلدیه را تایید کرده است. دستش درد نکند. صداقت خیلی مهم است که قطعا علیرضا و خواص‌البلدش دارند. بهتر است دیگر پرونده را کش ندهند و فکری برای بی‌حجابی در مترو و اتوبوس‌ها بکنند. شب خبر دستگیری ۲۳ نفر در یک پارتی مختلط در قم را خواندم. عملیات پیچیده‌ای برای شناسایی و انهدام این پارتی مخوف صورت گرفته بود. ۱۳ بطری مشروبات الکلی که حدودا نصف آن‌ها مصرف شده بود هم کشف شد. معلوم است امنیه‌ها درست وسط پارتی به محل رسیده‌اند. زمانبندی خوبی داشته‌اند. امشب قم در امنیت و آرامش می‌خوابد.

 

شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲

از قبل از ظهر اخباری از درگیری نیروهای طالبان با مرزبانان کشورمان به دستم رسید. جریان اصیل طالبان جان مرزبانان ایرانی را گرفته‌اند و سوار بر خودروهای نظامی غربی و آمریکایی کلیپ ساخته‌اند. به احترام مرزبانان شهید، امروز خاطره دیگری ننوشتم. بی‌خواب شده بودم. شعر ملک‌الشعرا بهار را بارها زمزمه کردم:

این دودسیه‌فام که از بام وطن خاست، از ماست که بر ماست

وین شعله سوزان که برآمد ز چپ و راست، از ماست که برماست

 

یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲

اسماعیل، خواص‌المله تهران درباره حمله دیروز نیروهای جریان اصیل طالبان به مرزبانان ایران گفت که از این اتفاقات برای بچه‌هایی که در یک خانه با هم هستند می‌افتد که اختلافی به وجود می‌آید و دعوا می‌شود و بحث نظامی مطرح نیست. راست هم می‌گوید. ما و جریان اصیل طالبان که از این حرف‌ها با هم نداریم. آن کلیپی هم که ساخته بودند مثل همان کل‌کل‌هایی‌ست که بچه‌های یک خانه در وقت دعوا با هم دارند. وگرنه چیز مهمی نبود. حالا این وسط یک عده از بچه‌ها سلاح دستشان بوده و بلد نبودند استفاده کنند و اشتباهی ماشه را فشار داده‌اند و چند تا از بچه‌های آن طرف را کشته‌اند. اینکه معنایش بحث نظامی نیست. باید روی هم را ببوسند و دست و رویشان را بشویند و بیایند دور سفره بنشینند و کنار هم یک لقمه اشکنه و بوقلمون بخورند. نباید گذاشت چهار تا قطره خون باعث دلخوری بشود. خدا بیامرزد رفتگان همه را. واقعا باید از اسماعیل به خاطر روشن کردن صحنه تشکر کرد. باید به درگاه خدا هم بابت این خواص باتدبیری که به ما عوام ناشکر عطا کرده سجده شکر به جا بیاوریم.

 

دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲

روزنامه بودجه‌بگیر نوشت آمریکایی‌ها آرزو دارند مثل خود احمق‌شان ایران را درگیر چالش با همسایگانش بکنند. بی‌غیرت‌های همیشگی هم ناگهان غیور شدند و گفتند ایران باید به جنگ جریان اصیل طالبان برود. جای نگرانی نیست. همه فهمیده‌ایم که چیز مهمی اتفاق نیفتاده و بین بچه‌های یک خانه دعوا شده و حالا یک طرف چند تا شلیکی هم کرده و چند نفری را کشته. نباید اوقات خودمان را تلخ کنیم. خود من که عوام‌الملکم در دوران طفولیت با بچه همسایه دعوا کردم، سنگی انداخت و سرم را شکست. اگر می‌مردم قطعا بچه‌های محل و والدین ما بعد از آن، دور هم حلوایی می‌پختند و می‌خوردند و زندگی‌شان را می‌کردند.

مرتضی، بزرگوار سمنانی گفت این که افرادی برای تماشای آسمان شب به کویر بروند اما در آن منطقه اتفاقات دیگری رخ بدهد پذیرفتنی نیست. صحیح است. نمی‌شود که یک نفر به یک نفر دیگر بگوید بیا شب برویم وسط کویر ستاره‌ها را بشماریم ولی ستاره‌ها را نشمارند و وقتشان را صرف اتفاقات دیگری بکنند. کویر جای آن اتفاقات نیست. مگر جنگل و دریا چه عیبی دارد؟ خیالشان هم راحت است که در آنجاها هر کاری می‌شود کرد اما ستاره‌ها را نمی‌شود شمرد. تصاویر تکان‌دهنده‌ای از حافظیه شیراز به دستم رسید. این که یک نفر به یک نفر دیگر بگوید بیا برویم حافظیه برایت فال بگیرم اما اتفاقات دیگری بیافتد و بعد از آن اتفاقات دیگر هم یک عده جمع شوند و "جینگ و جینگ ساز میاد" بخوانند واقعا پذیرفتنی نیست. خوشبختانه برخورد لازم صورت گرفته و این ماجرا، هم بازداشتی و هم تعلیقی داشته است. البته به نظرم باید با خود حافظ هم برخورد لازم صورت بگیرد چون فراهم‌کننده مکان این اتفاقات بوده و خودش هم از قدیم می‌دانسته و گفته بود که این مکان زیارتگه رندان جهان خواهد بود. الان می‌شود فهمید منظورش از رند چه بوده است.

 

سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲

پوستر برگزاری دوره آموزشی "واکاوی درون و رفع موانع براساس آموزه‌های بابامون" توسط دو بزرگوار که پدرشان هم جزو بزرگواران مهم و اصلی‌ست را دیدم. مدرک پایان دوره هم می‌دهند و دوره را هم به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌کنند. خیلی خوب است که بزرگوارزادگان خودشان بزرگوار می‌شوند و براساس متد ابوی‌های محترمشان کسب و کار راه می‌اندازند و کلا بزرگواری را تبدیل به شغل کرده‌اند. خدا به کسب و کارشان برکت بدهد. ما عوام سال‌هاست زیر سایه این آموزه‌ها مشغول زندگی هستیم و از درون و برون هم واکاوی شده‌ایم و هم موانع‌مان رفع شده است.

تصویر دست ندادن یک ورزشکار اوکراینی با ورزشکار ایرانی روی سکوی مسابقات جهانی پاورلیفتینگ را دیدم. بی‌تربیت! طوری رفتار کرد که انگار خودش ایرانی‌ست و العیاذبالله ما اسراییلی هستیم. خاک روسیه عزیز ما را اشغال کرده‌اند، طلبکار هم هستند. طبق معمول همیشه، به ویژه از شروع عصر ابراهیم، صحبت‌هایی درباره آزادسازی هفت میلیارد دلار منابع ارزی ما در کره‌جنوبی شنیده می‌شود. خوشحالم که هنوز شنیده می‌شود چون به شنیدنش عادت کرده‌ایم و همین که هنوز می‌شنویم ثابت می‌کند سیستم شنوایی ما خوشبختانه خوب کار می‌کند. عیسی خبر خوبی داد و گفت امروز در کشور ما خوشبختانه کسی احساس نیاز به پلت‌فرم‌های جهانی مثل ebay و آمازون ندارد. درست هم می‌گوید. واقعا وقتی نمی‌شود از چیزی استفاده کرد و یا اگر هم بخواهیم نمی‌گذارند استفاده کنیم برای چه باید احساس نیاز به استفاده داشته باشیم.

 

چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

امروز روز جهانی بدون دخانیات است. واقعا باید به جای مصرف دخانیات پسته خورد. اگر پسته گران بود می‌توان میوه خورد. اگر میوه هم گران بود می‌شود لبنیات مصرف کرد. اگر آن‌ها هم گران بود می‌شود به جای مصرف دخانیات ورزش کرد. اگر شهریه باشگاه‌های ورزشی گران بود می‌شود در کوه و خیابان پیاده‌روی کرد. البته باید حجاب را رعایت کرد. در مجموع به نظر می‌رسد اگر نمی‌توان دخانیات را مصرف نکرد پس بهتر است ضمن گرامیداشت روز عاری از دخانیات، دخانیات مصرف کرد اما اسراف نکرد. از قدیم گفته‌اند کم بکش، همیشه بکش!

مجتبی، خواص‌المله قم اعلام کرد که زحمت‌های خواص‌المله باعث شده که وضع عوام بهتر شود یا لااقل بدتر نشود. وگرنه الان قیمت مرغ به جای صد هزار تومان به صد و هشتاد هزار تومان می‌رسید. چند وقتی‌ست ما عوام فراموش کرده‌ایم به شکل مناسب از خواص‌مان تشکر کنیم. به نظر می‌رسد با توجه به این زحمات خواص می‌شود به جای مصرف دخانیات، مرغ یا تخمش را خورد.

در اخبار خواندم محافظان آسید حسن آقا یک خبرنگار را به یادگار، کتک زده‌اند و وسایلش را گرفته‌اند تا درس عبرت شود. قاعدتا تقصیر خبرنگار بوده که فکر کرده شغلش طوری‌ست که اجازه دارد از هر چیزی عکس بگیرد یا در مورد هر چیزی خبر تهیه کند. نباید اجازه داد آسایش و آرامش خواص به هم بخورد. دست محافظان درد نکند. مصاحبه رضا، خواص‌الدوله جدید امور مکتبخانه‌ها را دیدم. فهمیدم که فعلا در مورد دربی تصمیمی نگرفته است. در واقع تصمیم نگرفته که آبی باید برنده شود یا قرمز. عیبی هم ندارد. بعد از بازی می‌تواند تصمیم بگیرد. همیشه که نباید قبل از مسابقه تصمیم گرفت.

 

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲

علیرضا، رییس بلدیه تهران گفت که عده‌ای در خارج و داخل کشور در زمینه حجاب گسلی را فعال کردند اما شرایط به سمتی خواهد رفت که این اتفاق غیرقانونی جمع خواهد شد. واقعا از این پیگیری و دقت نظر علیرضا لذت بردم. همین که از لفظ گسل استفاده کرده نشان می‌دهد به عنوان رییس بلدیه حواسش به مسائل شهر از جمله احتمال فعال شدن گسل‌های تهران و بروز زلزله در شهر هست، همانطور که اقدامات لازم را برای مقابله با بی‌حجابی در مترو انجام داده است. چه خوب است که علیرضا هست. احتمالا صبیه‌اش مواظب آن‌هایی که از خارج می‌خواهند گسل حجاب را فعال کنند خواهد بود تا اجازه ندهد تهران مثل سوئیس بشود.

صحبت‌های معاون دکتر ابراهیم و عضو خواص بزرگوار خبره درباره دستاوردهای عصر ابراهیم را خوندم. در این کمتر از دو سال به اندازه کل دوران حسن نیروگاه برق ساخته‌اند و چهار هزار کارخانه تعطیل و نیمه‌تعطیل راه افتاده‌اند و صادرات ایران پنجاه درصد افزایش داشته است. حالا می‌فهمم چرا در عصر ابراهیم روز به روز و لحظه به لحظه حال عوام بهتر می‌شود. دکتر ابراهیم، متشکریم!

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی