تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

فرایند انتخاب خودرو از امروز آغاز می‌شود

فرایند انتخاب خودرو برای متقاضیان مرحله دوم طرح یکپارچه فروش خودرو‌های داخلی و مونتاژی از امروز چهارشنبه سوم خرداد آغاز می‌شود و به مدت ۸ روز ادامه دارد.

کد خبر: ۱۵۰۰۶۶
۰۹:۲۱ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲

فرایند انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه از امروز آغاز می‌شود

دیدارنیوز: با توجه به زمانبندی اعلام شده، با اتمام کار پایش اطلاعات متقاضیان خرید خودرو‌های داخلی به منظور افتتاح حساب وکالتی (واریز ۱۰۰ میلیون تومان و مسدود کردن آن) و سپس ارسال اطلاعات از بانک‌ها به سامانه از امروز (۳ تا ۱۰ خرداد ماه) فرایند انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه آغاز می‌شود.

براین اساس؛ فقط متقاضیان واجد شرایط که اطلاعات آن‌ها از سوی بانک‌ها به سامانه ارسال شده، می‌توانند در تاریخ مذکور ۵ اولویت خودرویی را به منظور تشکیل فهرست نوبت‌دهی در سامانه به نشانی esalecar.ir انتخاب کنند. زمان ثبت نام تاثیری در اولویت عرضه خودرو ندارد.

متقاضیان ثبت‌نام در مرحله دوم طرح یکپارچه فروش خودرو‌های داخلی از ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت فرصت داشتند برای افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه اقدام کنند.

عرضه ۲۳ مدل خودرو در مرحله دوم فروش یکپارچه

شرکت سایپا ۱۱ خودرو از محصولات خود شامل کوییک مدل GX، کوییک اتوماتیک، ساینا S، ساینا S اتوماتیک، کوییک R مدل GX، شاهین، شاهین اتوماتیک، ساینا مدل GX، ساینا مدل GX اتوماتیک، ساینا مدل جی ایکس دوگانه سوز و اطلس را عرضه کرده است.

شرکت مدیران‌خودرو در این دوره شش خودرو شامل آریزو ۶ پرو، تیگو ۸ پرو، X ۵۵ پرو، X ۲۲ پرو اتوماتیک، X ۲۲ پرو دنده‌ای و آریزو ۵ توربو عرضه کرده است.

همچنین شرکت فرداموتورز ۳ محصول فردا SX ۵، فردا T ۵ و سوبا M ۴ و کرمان‌موتور با جک S ۳، جک J ۴، کی‌ام‌سی J ۷ در دومین مرحله از طرح یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی حضور دارند.

براساس این گزارش؛ ایران‌خودرو هیچ محصولی در این مرحله عرضه نکرده است.

با توجه به ارائه خودرو‌های مونتاژی از سوی خودروسازان خصوصی در دومین طرح فروش یکپارچه، رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص قیمت این خودرو‌ها تاکید کرد: قیمت‌های اعلامی شورای رقابت ملاک عمل سازمان حمایت است و خودروسازان مکلف هستند بر اساس قیمت‌های شورای رقابت خودرو‌ها را عرضه کنند.

حسین فرهیدزاده افزود: خودروسازان مونتاژی قول داده اند که از این مصوبه تمکین کنند و در صورت عدم تمکین با مجازات تعزیرات روبرو خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه هنوز برخی از خودرو‌های مونتاژی تعیین قیمت نشده اند، افزود: منتظر تصمیم شورای رقابت در خصوص سایر خودرو‌های مونتاژی هستیم و اگر قیمت آن‌ها نیز اعلام شود ملاک عمل قرار می‌گیرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها