تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
به همت موسسه خیریه نیک گامان انجام شد

افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

مراسم افتتاح «مرکز جامع خدمات سلامت روستایی موسسه خیریه نیک گامان جمشید» روز شنبه بیست و سوم اردیبهشت در روستای نورعلی بیک شهرستان ساوه برگزار شد.

کد خبر: ۱۴۹۵۰۴
۱۷:۵۷ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

 

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

 

دیدارنیوز: مراسم افتتاح «مرکز جامع خدمات سلامت روستایی موسسه خیریه نیک گامان جمشید» با حضور دکتر اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، فنایی، نماینده ارشد خیرین ایرانی مقیم خارج از کشور موسسه، حیدری پور، مدیر کل امور خیرین و موسسات سلامت وزارت بهداشت، طباطبایی، معاون جامعه خیرین سلامت کشور و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ مرکز جامع خدمات سلامت روستایی آرامش و سلامتی در روستای نور علی بیک شهرستان ساوه که به همت موسسه خیریه نیک گامان جمشید ساخته شده است طی مراسمی با حضور مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان، اعضای مجمع خیرین سلامت کشور، استان و شهرستان، اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشکی ساوه، مدیرکل امور خیرین و مدیران وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و قائم مقام مدیر عامل موسسه خیریه نیک‌گامان افتتاح شد.

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان و معتمد و عضو کارگروه امور بین الملل وزارت بهداشت ضمن تشکر از خیر بزرگواری که زمین لازم را جهت ساخت این مرکز توسط موسسه خیریه نیک‌گامان به دانشگاه علوم پزشکی اهدا کردند، در مراسم افتتاح این مرکز جامع سلامت گفت: استفاده از ظرفیت ایرانیان خیر مقیم خارج از کشور ظرفیتی است که در صورت شفافیت و استفاده بهینه‌ی کاملا مردمی و مردم نهاد از آن می‌توان در حوزه‌های مختلف خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق کم‌برخوردار از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور افزود: ایرانیان نیکوکار مقیم خارج از کشور همانند هم‌میهنان داخل کشور دل در گروی آسایش، آرامش و سلامت هم‌میهنانشان دارند و بار‌ها و بی وقفه در برهه‌های مختلف از جمله در نهضت‌های مهمی، چون مدرسه سازی، کمک‌های زیر بنایی به مددجویان بهزیستی، عرصه سلامت و درمان و به هنگام حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و کرونا همراهیٍ دلسوزانه و متعهدانه و میهن دوستیٍ از صمیم قلب خود را ثابت کرده‌اند.

عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات خیریه و نیکوکاری و چهره ماندگار مدرسه سازی در سال ۹۹ اضافه کرد: موسسه خیریه نیک گامان در جایگاه سازمانی مردم نهاد و خیریه با پروانه فعالیت کشوری از سازمان بهزیستی کشور در حوزه‌ی سلامت با ساخت خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت، تجهیز کامل بیش از ۱۳۰ خانه بهداشت در مناطق کم‌برخوردار، تامین تجهیزات بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مناطق کم‌برخوردار یا دارای مراجعان کنم برخوردار فراوان و عملکرد بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در حوزه پیشگیری و سلامت در بحران کرونا به شکل کاملا مردم نهاد خدمت رسان مردم عزیز میهنمان است.

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

معتمد و عضو شورای مرکزی مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور، حوزه‌های خدمت رسانی گسترده‌ی کاملا مردمی و مردم نهاد در مدرسه سازی و مدرسه یاری و کمک در بحران‌های طبیعی و خدمت کلان در عرصه‌های تاسیس، اداره و کمک به مراکز شبه خانواده تحت نظارت بهزیستی و راه اندازی کارگاه‌های مهارت آموزی و توانمندسازی زنان سرپرست خانواده‌ی مددجوی بهزیستی در سرتاسر کشور به شکل کاملا مردم نهاد با هماهنگی و نظارت کامل نهاد‌های متولی و نظارتی پس از مددکاری و نیازسنجی دقیق موسسه را از دیگر فعالیت‌های موسسه خیریه نیک گامان ذکر کرد.

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

مرکز جامع خدمات سلامت روستایی در ساوه

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر