تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

رئیسی: هلال احمر مرزبندی سیاسی و جغرافیایی ندارد

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در آیین روز جهانی صیلب سرخ و هلال احمر گفت: هلال احمر مرزبندی سیاسی و جغرافیایی ندارد و در اختیار همه مردم است.

کد خبر: ۱۴۹۲۵۹
۱۲:۴۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲

رئیسی: هلال احمر مرزبندی سیاسی و جغرافیای ندارد

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: هلال احمر مرزبندی سیاسی، جغرافیایی، قومی و مذهبی ندارد و در اختیار همه مردم است. حضور هلال احمر در ترکیه و سوریه را دیدیم و مدال‌های افتخار را دریافت کرد.

سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین روز جهانی صیلب سرخ و هلال احمر طی سخنانی بیان کرد: در قرآن کریم اشاره شده که همه‌ی انسان‌ها بدون استثنا به ابتلائات مختلفی امتحان می‌شوند؛ مثلا فردی گرفتار سیل، زلزله و یا مریضی شده و یا مشکلی پیدا کرده که به‌نحوی مبتلا می‌شود و ما هم به نحوه‌ی دیگری مشغول امتحان هستیم. این امتحان ماست که باید به او کمک کرده و موجبات آرامش وی را فراهم کنیم.

وی افزود: شهدا در آزمون دفاع از کشور و نظام اسلامی، به فوز عظیم شهادت و یا به ایثارگری نائل آمدند و خانواده‌های آنان هم مبتلا شدند و برای صبرشان نمره گرفتند. ما هم امتحان داریم که در این ایثارگری چه کاری می‌کنیم و باید آزمون بشویم. عزیزان هلال احمر در اولین ساعاتِ حوادث در صحنه حاضر هستند و این موجب آرامش مصدومین در یک حادثه است.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: در پرتور خداخواهی، باید دگرخواهی در ما جلوه‌گر بشود و انسان‌های خداخواه بدانند راه خدا از میان خلق می‌گذرد و شهید مطهری این جمله زیبا را مطرح کرده است. شاید دلیل اینکه خدمات هلال احمر دل‌ها را تسخیر کرده این است که به‌خوبی می‌تواند در حوادث امیدآفرینی کند. این مجموعه، تجسم خداباوری، مردم‌دوستی و مردم‌باوری است.

رئیسی گفت: هلال احمر مرزبندی سیاسی، جغرافیایی، قومی و مذهبی ندارد و در اختیار همه مردم است. حضور هلال احمر در ترکیه و سوریه را دیدیم و مدال‌های افتخار را دریافت کرد. به‌همان میزانی که در ترکیه و سوریه کمک کردید، در خوی و داخل کشور هم خدمت‌رسانی کردید.

وی بیان کرد: کمک به دیگران در متن آموزه‌های دینی و سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) است. هلال احمر جلوه مشارکت مردم است؛ این مجموعه باید در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار بگیرد. نیاز است با استفاده از تجریبات موجود، فناوری‌های نوین و هوشمندسازی بر کارآمدی این مجموعه افزود؛ توسعه ناوگان هوایی و زمینی باید مد نظر باشد و گام‌های بیشتری برداشته شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه هلال احمر باید مانند یک لشکر و پادگان آمادگی خود را حفظ کند و امکانات و نیروی انسانی آماده‌بکار باشند، خاطر نشان کرد: هلال احمر اولین مجموعه‌ای است که در حوادث، در کنار سایر دستگاه‌ها حاضر می‌شود. یادآوری می‌کنم که تلاش هلال احمر در تهیه اقلام دارویی در شرایط تحریمی و دوران کرونا بر کسی پوشیده نیست.

رئیسی گفت: بنده به بخش‌های مربوط به تخصیص بودجه می‌گویم که هلال احمر از موارد با اولویتی است که بودجه مورد نیاز آن باید سریعا تخصیص یابد. در سال ۱۴۰۱ اقدام مناسبی درباره امدادگران انجام گرفت و در زمینه بیمه آنان گام بلندی برداشته شد، ولی نیاز است امنیت شغلی فعالان این عرصه ارتقا یابد و امسال تلاش‌های بیشتری در این زمینه خواهد شد.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در مواقع حوادث تصریح کرد: تمامی رسانه‌ها و صاحبان تریبون به امر امداد و نجات کمک کنند و گفتمان‌سازی در این زمینه لازم است. این تبیین موجب می‌شود تلفات انسانی و مالی کاهش یابد و صدالبته آثار مثبتی خواهد داشت.

رئیس‌جمهور در پایان خطاب به اعضای هلال احمر حاضر در این آیین عنوان کرد: امیدوارم با فکر، اندیشه و اقدام شما و هم‌چنین مساعدت دولت، گام‌های بلندی در جهت کارآمدتر شدن هلال احمر برداشته شود. ارزش کار شما به‌قدری بالا و والاست که قابل احصا نیست؛ پاداش کسانی که در این عرصه به مردم خدمت‌گزاری می‌کنند نزد خدای متعال است و ما هم به سهم خودمان تشکر می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی