تیتر امروز

سیر صعودی آمار بازماندگان از تحصیل و
گزارش دیدار از بی‌تفاوتی دولت به واقعیت آموزش همگانی

سیر صعودی آمار بازماندگان از تحصیل و "رئیسی" که زیاد نمی‌داند!

از ابراهیم رئیسی گرفته تا وزیر آموزش و پرورش در حالی از دستاورد‌های جدید در آغاز سال تحصیلی با تکیه بر کلمه "ما می‌توانیم" خبر دادند که طبق آمار بیش از ۲۰ درصد دانش آموزان کلاس اولی ثبت نام نکرده‌اند!
نگاه بایدن به منافع اَبَرتوافق؛ با چه هزینه‌ای؟
از چشم جهان (۱۱۳)؛ تحلیل رویترز پیرامون عادی سازی روابط اسرائیل-عربستان

نگاه بایدن به منافع اَبَرتوافق؛ با چه هزینه‌ای؟

دولت بایدن بر تلاش خود برای تحقق "معامله بزرگ" در خاورمیانه که شامل عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان نیز می‌شود، افزوده. واشنگتن معتقد است اگر بتواند موانع مهم را کنار بزند، منافعی مهم کسب خواهد...
در دیدار رئیس‌جمهور عراق مطرح شد

رهبر انقلاب: حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است

عبداللطیف رشید رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه ساعاتی پس از سفر به تهران، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

کد خبر: ۱۴۸۸۰۹
۱۸:۲۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

دیدار رئیس‌جمهور عراف با رهبر انقلاب

دیدارنیوز: عبداللطیف رشید رئیس‌جمهور عراق و هیئت همراه عصر امروز (شنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق و هیأت همراه با تاکید بر اینکه پیشرفت، سعادت، استقلال و اعتلای عراق برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است، گفتند: گسترش همکاری‌های دو جانبه و اجرایی شدن توافق‌های انجام شده، به نفع هردو کشور است.

ایشان افزودند: جمهوری اسلامی ایران در کنار عراق و آرزوی ما پیشرفت عراق است.

رهبر انقلاب اسلامی لازمه گسترش همکاری‌ها را پیگیری جدی توافق‌های انجام شده به‌ویژه توافق‌های امنیتی و اقتصادی اخیر دانستند و خاطرنشان کردند: گسترش روابط میان ایران و عراق و تعمیق آن، دشمنان قوی دارد و اگر پیوند‌های تاریخی و اعتقادی مستحکم میان دو کشور وجود نداشت، وضعیت روابط شاید به شرایط دوران صدام باز می‌گشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به بزرگواری مردم عراق در پذیرایی از زائران ایرانی در ایام اربعین و غیر اربعین به‌رغم هشت سال جنگ میان دو کشور گفتند: معنای چنین پدیده بسیار مهمی این است که عوامل اتحادی میان دو ملت و دو کشور وجود دارد که عوامل سیاسی خارجی نمی‌توانند بر آن‌ها اثر بگذارند، بنابراین باید از این فرصت جهت تعمیق بیشتر روابط استفاده شود و برای استمرار آن نیز مراقبت و هوشیاری جدی وجود داشته باشد.

ایشان با ابراز رضایت از وضعیت موجودِ حکومت و دولت عراق، آن را نتیجه اتحاد مردم و گروه‌های عراقی برشمردند و خاطرنشان کردند: عراق دارای شخصیت‌ها و فکر‌های خوب و جوانان پرانگیزه و پرتحرکی است که باید از این ثروت ملی استفاده و زمینه‌های این اتحاد حفظ شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید براینکه آمریکایی‌ها دوست عراق نیستند، افزودند: آمریکایی‌ها با هیچکس دوستی ندارند و حتی به دوستان اروپایی خود هم وفادار نیستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است.

در این دیدار که ابراهیم رئیسی رئیس جمهور نیز حضور داشت، عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، گفت: روابط ما با جمهوری اسلامی ایران، یک روابط مستمر و مستحکم و در ابعاد و زمینه‌های مختلف است.

وی با اشاره به دیدار‌ها و گفتگو‌های خود با مقامات ایران افزود: تمام تلاش عراق تعمیق روابط با ایران و اجرایی کردن برخی مسائل باقیمانده میان دوکشور است.

رئیس جمهور عراق همچنین از کمک‌ها و حمایت‌های دولت و ملت ایران در دوران‌های مختلف به‌ویژه در مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی