تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
تنش‌ها بر سر تایوان بالا گرفت

عبور کشتی جنگی آمریکایی از تنگه تایوان/ چین: «تبلیغات رسانه‌ای» است!

یک کشتی جنگی ایالات متحده با نام یو‌اس‌اس میلیوس روز یکشنبه، درست چند روز پس از پایان آخرین مانور نظامی چین در اطراف جزیره تایوان، از میان تنگه تایوان عبور کرد. نیروی دریایی آمریکا این اقدام را «عبور طبق روال عادی» عنوان کرد.

کد خبر: ۱۴۸۱۴۹
۱۰:۳۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲

کشتی جنگی آمریکایی پس از رزمایش چین از تنگه تایوان عبور کرد

دیدارنیوز: چین اعلام کرده است عبور این کشتی جنگی آمریکایی از تنگه تایوان را به دقت زیر نظر داشته و این کار ایالات متحده را «تبلیغات رسانه‌ای» خواند.

شی یی، سخنگوی ارتش چین در بیانیه‌ای، گفت: «نیرو‌های ما هوشیار هستند و با قاطعیت از حاکمیت، امنیت ملی و همچنین صلح و ثبات منطقه‌ای دفاع می‌کنند.»

نیروی دریایی ایالات متحده، اما اعلام کرده است اس‌اس میلیوس «عبور طبق روال عادی» خود را انجام داده است. نیروی دریایی آمریکا ماهی یک بار کشتی‌های جنگی خود را از طریق این تنگه عبور می‌دهد.

هفته گذشته نیز ناو یو‌اس‌اس میلیوس در نزدیکی یکی از مهمترین جزایر چین به نام میسچیف ریف عبور کرد که خشم پکن را به همراه داشت.

پکن تمرینات نظامی سه روزه خود در اطراف تایوان را پس از دیدار تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا آغاز کرد. مقامات چینی این دیدار را مداخله در امور داخلی چین و حمایت واشنگتن از هویت مستقل تایوان به عنوان یک کشور دانست.

چین که تایوان را بخشی از قلمروی خود می‌داند در این رزمایش محاصره کامل این جزیره را شبیه سازی کرد.

اگرچه چین دوشنبه گذشته اعلام کرد که این رزمایش نظامی به پایان رسیده، اما همچنان به فعالیت‌های نظامی خود در اطراف این کشور ادامه داده است.

صبح امروز، وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که ۱۸ هواپیمای نظامی چینی و چهار کشتی نیروی دریایی را در ۲۴ ساعت گذشته در اطراف تایوان مشاهده کرده است.

چین در سال‌های اخیر فشار نظامی خود را بر تایوان افزایش داده است و تقریباً روزانه جت‌های جنگنده و کشتی‌های نیروی دریایی را به سمت این جزیره می‌فرستد. پس از اینکه نانسی پلوسی، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا در آگوست گذشته از تایوان بازدید کرد، چین کشتی‌های نظامی بیشتری را به خط میانی تنگه تایوان (مرزی غیررسمی که برای دهه‌ها پذیرفته شده است) فرستاد. این فشار فزاینده از سوی چین توجه بیشتری را به تایوان در سطح جهان معطوف کرده است.

اریک بوتورل، قانونگذار فرانسوی که روز دوشنبه وارد تایپه شد، گفت که جهان در حال تماشا است.

بوثورل گفت: «اگر اتفاقی برای تایوان بیفتد، جهان را تغییر خواهد داد. به همین دلیلی است که هفته گذشته یک کشتی نظامی از فرانسه در دریای چین عبور کرد.»

ارتش تایوان هفته گذشته عبور این کشتی فرانسوی را تایید کرد و نسبت به آن اعتراض کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها