تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

رابرت کندی: چین امپراطوری آمریکا را آواره کرده است

برادرزاده رئیس‌جمهور ترور شده آمریکا که زمزمه‌هایی از احتمال رقابت او با جو بایدن در مرحله درون‌حزبی انتخابات ۲۰۲۴ شنیده می‌شود گفته که چین امپراطوری آمریکا را آواره کرده است.

کد خبر: ۱۴۷۶۱۳
۱۵:۰۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۲

 رابرت کندی: چین امپراطوری آمریکا را آواره کرده است
 
دیدارنیوز: رابرت اف کندی جونیور در مطلبی کاهش نفوذ آمریکا روی عربستان سعودی را نشان‌دهنده شکست سیاست‌های نئوکان‌های آمریکا در دنیا دانسته است.

رابرت اف کندی جونیور که پسر سناتور اف‌کندی و برادرزاده جان اف‌کندی، رئیس‌جمهور ترورشده آمریکا است نوشت: «فروپاشی نفوذ آمریکا روی عربستان و ائتلاف جدید پادشاهی عربستان با چین و ایران نشانه‌های دردناک شکست فاحش راهبرد نئوکان‌ها در حفظ هژمونی جهانی آمریکا با قدرت‌افکنی‌های تهاجمی است.»

کندی که زمزمه‌هایی از احتمال نامزد شدن او در انتخابات ۲۰۲۴ و رقابتش با جو بایدن در مرحله درون‌حزبی انتخاب نامزد حزب دموکرات وجود دارد در ادامه نوشته است: «چین با نشان دادن تصویر قدرت اقتصادی (به جای قدرت‌افکنی نظامی) امپراطوری آمریکا را آواره کرده است. در دهه گذشته، کشور ما چندین تریلیون دلار صرف بمباران جاده‌ها، بنادر، پل‌ها و فرودگاه‌ها کرده است. چین همین منابع مالی را صرف ساخت همین‌ها در دنیای در حال توسعه کرده است.»

کندی نوشته است: «جنگ اوکراین فروپاشی نهایی "قرن آمریکایی" نئوکان‌ها است که عمر کوتاهی داشت. پروژه‌های نئوکان‌ها در عراق و اوکراین ۸.۱ تریلیون دلار هزینه داشتند، طبقه متوسط ما را تهی کردند، قدرت نظامی آمریکا و مرجعیت اخلاقی او را به استهزا کشاندند، باعث سوق دادن چین و روسیه به یک ائتلاف شکست‌ناپذیر شد، جایگاه دلار به عنوان ارز جهانی را تخریب کرد، باعث از بین رفتن جان میلیون‌ها انسان شد و هیچ کمکی به پیشبرد دموکراسی نکرد.»

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی