تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نصب بزرگترین اسکوربورد دیجیتال دنیا در نیویورک

شرکت نمایشگر سامسونگ به‌تازگی اعلام کرده که موفق به نصب بزرگ‌ترین اسکوربورد دیجیتال در استادیوم سیتی‌فیلد شهر نیویورک شده است.

کد خبر: ۱۴۷۳۴۰
۱۹:۳۴ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

نصب بزرگترین اسکوربورد دیجیتال دنیا در نیویورک

دیدارنیوز: اسکوربورد دیجیتال جدید سامسونگ مساحتی در حدود ۱۶۰۰ متر مربع دارد و ابزار مناسبی برای مصارف تبلیغاتی و جذب اسپانسر است.

شرکت نمایشگر سامسونگ (S-LCD سابق) به‌تازگی اعلام کرده است که موفق به نصب بزرگ‌ترین اسکوربورد دیجیتال در استادیوم سیتی‌فیلد شهر نیویورک شده است. همچنین سامسونگ ادعا دارد که این نمایشگر، بیشترین میزان روشنایی در نوع خود را هم دارد.

بزرگ‌ترین اسکوربورد دیجیتال متعلق به کدام تیم است؟

استادیوم سیتی‌فیلد که پذیرای اسکوربورد دیجیتال جدید سامسونگ است، به عنوان ورزشگاه خانگی تیم بیس‌بال نیویورک متس شناخته می‌شود. اکنون هواداران این تیم می‌توانند مسابقات تیم محبوب خود را با نمایی بهتر در ورزشگاه دنبال کنند تا کوچک‌ترین حرکات رخ‌داده در زمین نیز از چشم آن‌ها دور نماند.

نمایشگر عظیم سامسونگ از دو پنل LED در جلو و عقب تشکیل شده است که پنل جلویی آن مساحتی در حدود ۱۶۰۰ متر مربع دارد. پنل پشتی نسبتاً کوچک‌تر است و مساحت آن تنها ۶۴۰ متر مربع اعلام شده است. همچنین مجموع تعداد پیکسل‌های بکار رفته در این استادیوم به رقم ۴۰ میلیون می‌رسد و فاصله هر پیکسل در اسکوربرد مذکور هم ۱۰ میلی‌متر است.

اسکوربرد دیجیتال نصب شده در ورزشگاه سیتی‌فیلد نه‌تن‌ها می‌تواند فضای مناسبی را برای ارائه آمار و جزئیات بازی فراهم سازد؛ بلکه امکان پخش صحنه‌های مسابقه با رزولوشن حیرت‌انگیز ۴K را هم ایجاد می‌کند. البته هدف اصلی از تعبیه چنین نمایشگر بزرگی، مصارف تبلیغاتی است تا فرصت‌های بیشتری را برای جذب اسپانسر، رقم بزند. پنل پشتی این اسکوربورد برای نمایش تبلیغات یا قسمت‌هایی از مسابقات به خودرو‌های درحال عبور از بزرگراه پشت استادیوم در نظر گرفته شده است.

سامسونگ در یک قرارداد دو ساله، تعداد زیادی نمایشگر دیجیتال را در استادیوم سیتی‌فیلد نصب کرده است تا به یکی از بهترین ورزشگاه‌های ایالات متحده تبدیل شود. نصب چندین نمایشگر دیگر از جمله ۱۳۰۰ صفحه‌نمایش LFD در روز‌های آتی ادامه خواهد داشت تا هنگام هواداران در اولین مسابقه، نمای کاملاً متفاوت و جذابی را شاهد باشند. سامسونگ ادعا دارد که اسکوربرد‌های دیجیتال جدید، فرصت مناسبی برای نمایش انواع گوناگون محتوا در مکان‌های عمومی است و می‌تواند کاربرد‌های مختلفی داشته باشد.

نصب بزرگترین اسکوربورد دیجیتال دنیا در نیویورک

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر