تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محدودیت رسانه‌ها در دولت سید ابراهیم رئیسی ادامه دارد

رفع فیلتر سایت خبری با پیش‌شرط و محدودیت!

فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی و فیلتر سایت‌های خبری و توقیف روزنامه‌های منتقد دولت سیزدهم در حالی در دوران ابراهیم رئیسی شدت گرفته و ادامه دارد که رئیس‌جمهور و برخی وزاری او مدعی آزادی بیان در کشور هستند.

کد خبر: ۱۴۷۱۷۱
۱۷:۲۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

رفع فیلتر سایت خبری با پیش‌شرط و محدودیت!

دیدارنیوز: سایت خبری رویداد۲۴ پس از چند روز رفع فیلتر شد.

این سایت خبری که روز سوم فروردین ماه فیلتر شده بود، امروز اعلام کرد که پیش شرط‌ها و محدودیت‌هایی برای رفع فیلتر این سایت مطرح شده است.

در کانال خبری این سایت آمده است: «در حالی‌که نیمه شب سوم فروردین در اقدامی غیر منتظره و عجیب سایت خبری رویداد۲۴ توسط کمیته فیلترینگ از دسترس خارج شد، با مساعدت و همراهی دستگاه قضایی، ساعاتی پیش رفع فیلتر سایت انجام شد. سایت همچنان در دسترس مخاطبان عزیز است و به یاد دیالوگ فیلم درخشان «پاپیون» باید بگوییم «ما هنوز زنده‌ایم.»

رویداد۲۴ همواره خود را ملزم می‌داند که «صدای مردم» باشد و سویه انتقادی خود در پرداختن به گزارش‌ها را حفظ کند، اما ناگفته پیداست که رفع فیلترینگ سایت با چه «پیش‌شرط‌هایی» همراه بوده است و از این پس چه «محدودیت‌هایی» با ماست.»

به گزارش دیدارنیوز، فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی و فیلتر سایت‌های خبری منتقد دولت در حالی در دوران ابراهیم رئیسی شدت گرفته و ادامه دارد که رئیس‌جمهور و برخی وزاری او مدعی آزادی بیان در کشور هستند.

مطلب مرتبط:

وزیر ارشاد: میزان آزادی بیان در کشور ما با جاهای دیگر قابل مقایسه نیست

سایت خبری رویداد۲۴ فیلتر شد

به بهانه شرایط کشور بخش‌هایی از «طرح صیانت» اجرایی شد!/ نباید آزادی‌های مردم محدود شود

اتفاق دوباره؛ اختلال شدید در اینترنت کشور

ضرغامی: ماجرای سیم‌کارت‌ بدون فیلتر پیشنهاد من بود؛ پیگیر هم هستیم!

نماینده مجلس: ارایه سیم‌کارت بدون فیلتر به گردشگران خارجی شرم‌آور است

مردم ایران، شهروند درجه دو؟/ ما را هم توریست فرض کنید!

عطش «جبهه پایداری» برای قانونی کردن فیلترینگ!

اوج‌گیری درخواست‌ها برای «اینترنت طبقاتی»!

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها