تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در دیدار عیدانه صد‌ها نفر از کارگزاران نظام با رئیس جمهور مطرح شد

تاکید «رئیسی» بر بسیج همه ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ سال تداوم تلاش مضاعف و شبانه‌روزی دولت برای خدمتگزاری است، بر بسیج همه ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد.

کد خبر: ۱۴۷۰۶۵
۱۷:۴۲ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲

رئیسی:

دیدارنیوز: رئیس جمهور در دیدار عیدانه صد‌ها نفر از کارگزاران نظام با وی، با تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی منسجم برای تحقق شعار سال ۱۴۰۲، اظهار داشت: سال ۱۴۰۲ سال تداوم تلاش مضاعف و شبانه‌روزی دولت برای خدمتگزاری است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، صد‌ها نفر از کارگزاران نظام اجرایی و مقامات لشکری و کشوری، شامل وزرا و معاونین و روسای سازمان‌ها، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونین و مدیران دستگاه قضایی، فرماندهان نیرو‌های مسلح، مسئولان نهاد‌های انقلابی، مدیران ارشد شهرداری تهران و رسانه ملی، به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، صبح امروز شنبه، با حضور در نهاد ریاست جمهوری با رئیسی دیدار و سال نو را تبریک گفتند.

رئیس جمهور در این دیدار که ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن آرزوی سالی پربرکت برای مردم عزیز ایران، نظام جمهوری اسلامی و امت اسلامی، سال ۱۴۰۲ را سال تداوم تلاش مضاعف و شبانه‌روزی دولت برای خدمتگزاری دانست و ابراز امیدواری کرد به برکت ماه رمضان و ماه نزول قرآن، آنچه موجب رضایتمندی خدای متعال و خیر و صلاح مردم است به دست مسئولان اجرا شود.

رئیسی با اشاره به اینکه دولت در سال ۱۴۰۱ همه امکانات خود را برای تحقق شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» به کار گرفت، بر بسیج همه ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی منسجم برای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ یعنی «مهار تورم و رشد تولید» و اجرایی شدن دستور رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها