تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

آمار «قلعه‌نویی» برابر اروپایی‌ها؛ ۲ بازی و بدون برد!

امیر قلعه‌نویی سرمربی جدید تیم ملی ایران دومین دیدار خود با اروپایی‌ها را بدون برد سپری کرد؛ در بهمن‌ماه ۱۳۸۵ برابر بلاروس و فروردین ۱۴۰۲ مقابل روسیه.

کد خبر: ۱۴۷۰۲۱
۱۹:۱۰ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲

آمار «قلعه‌نویی» برابر اروپایی‌ها؛ از بلاروس تا روسیه

دیدارنیوز: سرمربی باتجربه تیم ملی ایران در دومین تجربه مربیگری‌اش برابر یک حریف اروپایی در عرصه ملی، بازهم ناکام در کسب پیروزی بود.

امیر قلعه‌نویی شب گذشته رسماً دومین دوره حضورش در تیم ملی را آغاز کرد؛ آن‌هم در یک بازی دوستانه مقابل تیم ملی روسیه. قلعه‌نویی در شرایطی سکان‌دار تیم ملی ایران شد که با توجه به تمایل ویژه مدیران فدراسیون فوتبال، تصور می‌شد که قرار است یک گزینه خارجی جانشین کارلوس کی‌روش شود، اما در نهایت، ناکامی در توافق با فلیکس سانچز باعث شد تا با توجه به مشکلات مالی و البته معضلات انتقال پول به حساب سرمربیان خارجی، مدیران فدراسیون فوتبال به سراغ انتخاب گزینه داخلی بروند و با امیر قلعه‌نویی به توافق برسند.

قلعه‌نویی در دوره اول حضورش در تیم ملی، در ۱۷ مسابقه روی نیمکت تیم ایران نشست که در جریان وقت قانونی تنها یک شکست در کارنامه او به چشم می‌خورد و ۱۰ برد و ۶ تساوی، ماحصل تلاش امیر قلعه‌نویی در دوره حضورش در تیم ملی بود. البته که تساوی در آخرین مسابقه مقابل تیم ملی کره‌جنوبی باعث شد تا بازی به ضربات پنالتی برود و در نهایت، کره‌ای‌ها توانستند در ضربات پنالتی از سد ایران بگذرند و به جمع ۴ تیم برتر جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷ صعود کردند.

فرار لحظه آخری از شکست برابر بلاروس

سرمربی ۵۹ ساله تیم ملی فوتبال ایران در دوره قبلی، در ۱۷ دیداری که سکان‌دار تیم ملی بود، تنها در یک مسابقه برابر حریفی اروپایی قرار گرفت. امیر قلعه‌نویی که در کارنامه‌اش شکست ۴ گله مقابل تیم ملی مکزیک را دارد، در تنها رویارویی‌اش با یک حریف اروپایی، تیم ملی ایران را مقابل تیم ملی بلاروس هدایت کرد.

رسول خطیبی با گلزنی خود شاگردان قلعه‌نویی را خیلی زود در آن بازی دوستانه پیش انداخت، اما در نیمه مربیان، ورق بازی به سود بلاروسی‌ها بازگشت و آن‌ها در فاصله ۶ دقیقه توانستند کامبک بزنند و نتیجه بازی را به سود خود کردند، اما در واپسین دقایق مسابقه، گلزنی مهدی رجب‌زاده باعث شد تا تیم ملی ایران از شکست بگریزد تا امیر قلعه‌نویی برابر حریف اروپایی یک تساوی مهم را به‌دست آورد.

تکرار یک خاطره؛ بازهم تساوی و فرار از شکست

تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته برای دومین‌بار با سرمربیگری امیر قلعه‌نویی برابر یک حریف اروپایی قرار گرفت و ملی‌پوشان به دنبال کسب پیروزی برابر تیم ملی روسیه بودند. شاگردان قلعه‌نویی با وجود مالکیت توپ بیشتر و خلق موقعیت‌های پرشمار روی دروازه حریف خود، در نیمه نخست با شکست به رختکن رفتند و اعلام یک ضربه پنالتی به سود روس‌ها باعث شد تا امیر قلعه‌نویی در بازگشت دوباره‌اش به نیمکت تیم ملی، در آستانه تحمل یک شکست خانگی باشد.

مهدی طارمی در دقایق ابتدایی نیمه دوم توانست پنالتی که توسط محمد محبی به‌دست آمد را به گل تبدیل کند تا بازی به تساوی کشیده شود و مانند دیدار با بلاروس که در بهمن‌ماه سال ۱۳۸۵ برگزار شد، بازهم قلعه‌نویی برابر حریفی از قاره اروپا ناکام در کسب پیروزی باشد. گفته می‌شود که در خردادماه سال جاری قرار است مسابقات کافا با حضور تیم‌های ملی بلاروس و روسیه برگزار شود که برگزاری این تورنمنت می‌تواند فرصت خوبی برای سرمربی باتجربه تیم ملی ایران باشد تا بتواند برابر حریفان اروپایی طلسم‌شکنی کند و پیروزی به‌دست آورد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر