تیتر امروز

تاریخ به روایت موتلفه اسلامی
برنامه هفدهم تنگنا در گفت‌و‌گو با اسدالله بادامچیان (قسمت اول)

تاریخ به روایت موتلفه اسلامی

در نخستین بخش از برنامه تنگنا در گفت‌وگو با دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، روایتی از آغاز به کار این حزب در دهه ۱۳۴۰ را از زبان اسدالله بادامچیان خواهید شنید که پر از جزئیات جالب و مهم است.
استقلال ۱ - پرسپولیس ۲/ عالی‌شاه‌‍نامه!
دوگانه یحیی در حضور پرتغالی‌ها!

استقلال ۱ - پرسپولیس ۲/ عالی‌شاه‌‍نامه!

تیم پرسپولیس پس از فتح لیگ برتر، در دیداری جنجالی و پرتنش با شکست استقلال قهرمان جام حذفی فوتبال ایران شد تا یحیی و تیمش با عملکردی درخشان دوگانه این فصل را به خانه ببرند. امید عالیشاه بازیکن...
رویترز خبر داد

بعد از ایران؛ عربستان به دنبال رابطه دوباره با سوریه است

با اعلام خبرگزاری رویترز، مقامات عربستان سعودی دو هفته پس از توافق با ایران برای عادی‌سازی روابط و بهبود مناسبات دو کشور، به دنبال رابطه مجدد با سوریه هستند.

کد خبر: ۱۴۶۹۹۱
۲۱:۲۷ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲

بعد از ایران؛ عربستان به دنبال رابطه دوباره با سوریه است

دیدارنیوز: سه منبع آگاه به رویترز گفتند که سوریه و عربستان پس از قطع روابط دیپلماتیک خود در بیش از یک دهه پیش، توافق کرده‌اند که سفارت‌های خود را بازگشایی کنند.

یک منبع منطقه‌ای همسو با دمشق گفت که تماس‌ها بین ریاض و دمشق پس از توافق تاریخی برای برقراری مجدد رابطه بین عربستان و ایران شتاب بیشتری گرفته است.

برقراری مجدد روابط بین ریاض و دمشق مهمترین پیشرفت در اقدامات کشور‌های عربی برای عادی سازی روابط با اسد است که بسیاری از کشور‌های غربی و عربی پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱ از او دوری کردند.

دومین منبع منطقه‌ای همسو با دمشق به رویترز گفت که دو دولت در حال آماده شدن برای بازگشایی سفارتخانه‌ها پس از عید فطر در نیمه دوم آوریل هستند.

به گفته یکی از منابع منطقه‌ای و یک دیپلمات در خلیج فارس، این تصمیم نتیجه مذاکرات در عربستان سعودی با یک مقام ارشد اطلاعاتی سوریه بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی