تیتر امروز

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به "رسایی" داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به "رسایی" داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...

خشم مسکو از احتمال بازداشت «پوتین»؛ روسیه، آلمان را تهدید اتمی کرد!

تجاوز نظامی گسترده و وحشیانه ارتش روسیه به خاک اوکراین که با تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بیش از یک سال از آن سپری شده، تبعات سنگینی برای مسکو داشته و حالا روس‌ها به آلمان هشدار داده‌اند در صورتی که تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری درباره بازداشت پوتین را اجرایی کند، یک اعلان جنگ با آنها خواهد بود.

کد خبر: ۱۴۶۹۸۲
۱۴:۲۳ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲

جنجال بر سر بازداشت «پوتین»؛ روسیه، آلمان را تهدید اتمی کرد!

دیدارنیوز: معاون شورای امنیت روسیه گفت اگر آلمان تصمیم بگیرد تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری درباره بازداشت پوتین را اجرایی کند، این برابر اعلان جنگ خواهد بود.

فارس نوشت: «دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت روسیه گفت اگر آلمان تصمیم بگیرد تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری درباره بازداشت ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را اجرایی کند، این برابر اعلان جنگ به روسیه خواهد بود.

پیش‌تر، مارکو بوشمان وزیر دادگستری آلمان گفت که قرار بازداشت پوتین پس از درخواست دادگاه لاهه در آلمان معتبر خواهد بود. اولاف شولتز صدراعظم آلمان هم در سفر خود به ژاپن این تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری را مورد حمایت قرار داد و گفت: هیچ کسی بالاتر از قانون نیست.

مدودف در مصاحبه با رسانه‌های بزرگ روسیه از جمله اسپوتنیک گفت: بعضی احمق‌ها، نادان مثل وزیر دادگستری آلمان می‌گوید خُب اگر (پوتین) بیاید دستگیرش می‌کنیم. معنای آن را می‌فهمد؟ بیایید تصور کنیم... رئیس یک کشور هسته‌ای به قلمروی مثلاً آلمان می‌رسد و دستگیر می‌شود. یعنی چی؟ اعلان جنگ علیه فدراسیون روسیه!

وی افزود در چنین شرایطی روسیه از همه ابزار‌های موجود برای هدف قرار دادن بوندستاگ (پارلمان آلمان)، دفتر صدراعظم آلمان و ... استفاده خواهد کرد. این مقام ارشد روس گفت چنین تصمیماتی مانند تصمیمی که دیوان بین‌المللی کیفری گرفت، پتانسیل منفی زیادی ایجاد می‌کند.

مدودف پیش‌تر هم در واکنش به صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین از سوی دیوان بین‌المللی کیفری، این دادگاه را به استفاده از موشک مافوق صوت روسیه تهدید کرد. مدودف دوشنبه (۲۰ مارس، ۲۹ اسفند) در پیامی تلگرامی نوشت: تصور استفاده هدفمند از یک (موشک) هایپرسونیک اونیکس از یک کشتی روسی در دریای شمال علیه دادگاه لاهه کاملاً ممکن است.

به نوشته راشا تودی، این مقام ارشد روس ضمن هشدار درباره پیامد‌های چنین تصمیمی از سوی دیوان بین‌المللی کیفری، گفت صدور قرار بازداشت ولادیمیر پوتین از سوی دادگاه لاهه نشانه فروپاشی نظام حقوق بین‌الملل است. وی افزود مهمترین نشانه ناتوانی این دادگاه، تلاش ناموفق آن برای تحقیق درباره جنایات جنگی است که سربازان آمریکایی در افغانستان و عراق مرتکب شده‌اند.

دیوان بین‌المللی کیفری که خودش را نخستین دادگاه دائمی بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت تجاوز معرفی می‌کند جمعه (۲۶ اسفند) برای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه قرار دستگیری صادر کرد.

دیوان بین‌المللی مدعی شده پوتین «مسئول ارتکاب جرائم جنگی» از جمله «دیپورت غیرقانونی کودکان از مناطق اشغالی اوکراین و انتقال آن‌ها به روسیه» است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی» (تجاوز نظامی) در اوکراین خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد!

دولت اوکراین، اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را تجاوز و حمله به تمامیت ارضی «خود خوانده است.

به دنبال آغاز جنگ روسیه با اوکراین، کشور‌های غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشار‌های اقتصادی، حمایت‌های همه‌جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
India
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۵
0
2
تقریبا” تمامی ارتشهای دنیا مستقیما از پنتاگون دستور می گیرند و در واقع چیزی که به عنوان ۷۰۰۰ پایگاه نظامی امریکا عنوان می شود همین ارتشها و مکانهای نظامیست که در حدود ۲۰۰ کشور جهان پراکنده اند و اسلحه و سیستمهای مخابراتی و سایر امکانات را در اختیارشان قرار می دهد.و درجه اهمیتشان برحسب موقعیت جغرافیایی فرق می کند و با کمک همین ارتشها امریکا قادر است در هر منطقه ای که اراده کند جنگ و درگیری ایجاد نماید.

یکی از مهمترین ارتشهایی که امریکا بوجود اورد ارتش شوروی بود که در ظاهر نقش رقیب اتمی امریکا را بازی می کرد اما عملا” یک ببر کاغذی بود که امریکا برای پیشبرد نقشه ها و سیاستهایش ان را به کار می گرفت. به عنوان مثال امریکا در سال ۱۹۴۹ با انجام یک ازمایش ظاهرا” اتمی شوروی را به عنوان یک ابرقدرت قلمداد کرد و در طی جنگهای کره (۱۹۴۹-۱۹۵۳) و
ویتنام (۱۹۵۵-۱۹۷۵) وقتی با اعتراض مردم امریکا روبرو شد که چرا باید سربازان امریکا در کره ویتنام کشته شوند و چرا امریکا علیه این دو کشور از سلاحهای اتمی استفاده نمی کند توجیه دولت امریکا برای مردمش این بود که کشورهای کره و ویتنام تحت حمایت شوروی و چین هستند و اگر امریکا از سلاح اتمی استفاده نماید شوروی و چین نیز از سلاح اتمی استفاده خواهد کرد و چاره ای جز استفاده از سربازان امریکایی و سلاحهای متعارف ندارند. بعد ها افرادی در امریکا با روشهای مختلف فاش نمودند که امریکا در ویتنام و کره و جاهای دیگر افراد خودش را از بین می برد که نمونه اش ساخت فیلمهایی همچون رامبو در ویتنام و رامبو در افغانستان و همینطور فیلم عملیات مرداب می باشد.

حتی سیاستمدارانی نیز بودند که تصورشان این بود شوروی واقعا” ابرقدرت و رقیب امریکاست و سعی نمودند با کمک شوروی در کشورشان تغییراتی بوجود اورند.
به عنوان مثال در ایران در سال ۱۹۵۳ میلادی مصدق سعی کرد با شوروی پیمان نظامی ببندد و حتی بتواند زمینه دسترسی شوروی به اقیانوس هند را که خواسته تاریخی این کشور از زمان پطر کبیر بود فراهم کند ،اما مصدق غافل از همه جا با کودتای نظامی زاهدی که ارتش را کنترل می کرد روبرو شد و دولت مصدق برکنار و خود مصدق هم دستگیر و زندانی گردید.و در شوروی نیز استالین درگذشت و نیکیتا خروشچف به قدرت رسید و از زمان خروشچف سیاستهای استالین به باد انتقاد گرفته شد.
( یکبار ایت الله خامنه ای نیز در نشستی با افراد به موضوع فریب خوردن و در دام امریکاییها افتادن مصدق تلویحا” اشاره فرمودند)
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت