تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

حوادث رانندگی نوروز؛ افزایش فوتی‌ها به ۲۷۱ نفر

هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره تصادفات نوروزی منجر به فوت گفت: ۲۳۱ فقره تصادف فوتی رخ داده که متاسفانه در جریان آن ۲۷۱ نفر در دم و همان صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

کد خبر: ۱۴۶۹۰۴
۱۱:۳۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

حوادث رانندگی نوروز؛ افزایش فوتی‌ها به ۲۷۱ نفر

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از مرگ ۲۷۱ نفر در تصادفات رخ داده در طول اجرای طرح نوروزی پلیس خبر داد.

سردار سید کمال هادیانفر در گفتگو با ایسنا، دراین‌باره گفت:‌از ۲۴ اسفند که طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی و دیگر دستگاه‌های خدماتی در جاده‌ها آغاز شده، تا بامداد امروز ۲۹ هزار و ۲۰۴ فقره تصادف خسارتی در معابر و جاده‌های کشور به وقوع پیوسته است. همچنین ۴۵۸۳ مورد از تصادفات نیز از نوع حرجی بوده که متاسفانه در جریان آن ۶۱۰۲ نفر مصدوم شدند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا ادامه داد: در میان مصدومان متاسفانه مواردی وجود دارد که تا پایان عمر درگیر نقص عضو یا معلولیت ناشی از تصادف خواهند بود.

هادیانفر درباره تصادفات منجر به فوت نیز گفت: ۲۳۱ فقره تصادف فوتی در این مدت رخ داده که متاسفانه در جریان آن ۲۷۱ نفر در دم و همان صحنه تصادف جان خود را از دست دادند. متاسفانه ممکن است به این آمار افرادی که در بیمارستان یا حین انتقال نیز جان خود را از دست داده‌اند، اضافه شود.

وی بیشترین علت تصادفات را خستگی و خواب و آلودگی رانندگان و همچنین سرعت و سبقت غیرمجاز و عدم توجه به جلو اعلام کرد و گفت: لازم است که رانندگان در شرایط جسمی مناسب یعنی بدون حالت خستگی و خواب و آلودگی رانندگی کنند. این موضوع مهمی است که متاسفانه بسیاری از رانندگان به آن بی‌توجه هستند. همچنین نزدیک شدن به ۳۰ کیلومتری شهر‌ها به معنای رسیدن به مقصد نیست و اگر راننده‌ای احساس خستگی یا خواب آلودگی داشت، باید استراحت کرده و با این تصور که به مقصد رسیده است، بر ادامه سفر اصرار نکند.

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا پلیس با تخلفات حادثه‌ساز رانندگی قاطعانه برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد تا درصد کمی از رانندگان پرخطر ایمنی و آرامش ترافیکی دیگر مردم را به خطر بیاندازند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر