تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
رونمایی از طرح‌های جنجالی مقابله با بی حجابی در مجلس انقلابی

افزایش برخورد با شهروندان، فاز جدید تندروها

در حالی که بسیاری از فعالان سیاسی، عقلا و کارشناسان از مسئولان اجرایی می‌خواهند تا با شهروندان به نرمی برخورد شود، تندروها در مجلس و خارج از مجلس، به دنبال تهیه طرح‌هایی برای افزایش برخورد با شهروندان هستند.

کد خبر: ۱۴۶۷۲۲
۱۳:۴۵ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱

افزایش برخورد با شهروندان، فاز جدید تندروها

 

دیدارنیوز: باتوجه به اینکه بسیاری از عقلا و مسئولان سیاسی ایران از دولت و مسئولان اجرایی می‌خواهند تا با شهروندان به نرمی برخورد کنند و حتی در این زمینه مشاهده کردیم که رهبر انقلاب بسیاری از محکومان اعتراضات ماه‌های اخیر را با عف روبه‌رو کرد، گویا برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین دیگر چهره‌های تندرو از دولت سیزدهم می‌خواهند تا با شهروندان برخورد تندتری کنند و خواستار تشدید جریمه‌ها شدند.

همچنین از طرح‌های جنجالی خود در مقابله با آنچه برخورد با بی‌حجابی خوانده می‌شود، رونمایی کردند. روز گذشته یک نماینده خطاب به رئیس جمهور گفت: «دلسوزان نظام از ولنگاری و بی‌حجابی به شدت نگرانند؛ احکام شریعت را اجرا کنید.» «محمدرضا احمدی»، نماینده رشت در همین مورد ادامه داد: مردم انقلابی و دلسوزان نظام از وضعیت ولنگاری و عدم رعایت حجاب و عفاف در کشور به شدت نگرانند، وظیفه دولت است تا از قانون اساسی و احکام شریعت به دقت حفاظت و آن را اجرا نماید. او در نشست علنی صبح روز گذشته (چهارشنبه، ۲۴ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: مردم انقلابی و دلسوزان نظام از وضعیت ولنگاری و عدم رعایت حجاب و عفاف در کشور به شدت نگرانند، آیا ۸ سال دفاع مقدس و زحمات و شهادت شهیدان را فراموش کرده‌اید؟ اگرچه می‌دانم شما نیز از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس هستید، اما وظیفه دولت است تا از قانون اساسی و احکام شریعت به دقت حفاظت و آن را اجرا نماید.

در همین رابطه روز گذشته یکی از اعضای جبهه پایداری مجلس شورای اسلامی از طرح جنجالی رونمایی کرد که پس از آن برخی از اعضای هیات رییسه در گفتگو با «خانه ملت» این خبر را تکذیب کردند. «بیژن نوباوه»، نماینده مجلس عضو جبهه پایداری درباره طرح جدید حجاب نوشت: قرار بر این است که تذکر حجاب به صورت هوشمند و غیرحضوری در دفعات صورت بگیرد به صورتی که آبروی شخص حفظ شود. او مسدود شدن خط تلفن و اینترنت زنان بدون حجاب در صورت عدم توجه به تذکرات را از جمله مجازات‌های این طرح اعلام کرد. روز گذشته بیژن نوباوه نماینده مجلس از موافقت سران قوا با طرح جدید حجاب خبر داد و توضیح داد که در این طرح شناسایی زنان بدون حجاب در معابر عمومی از طریق دوربین انجام می‌شود و «مجازات» افراد حسب جداول تهیه شده انجام خواهد شد. او در گفت و گویی با اشاره به جزئیات بیشتری از این طرح گفت: طبق طرح و قانون جدید مجلس که گزارش آن خوانده شد، قرار بر این است که تذکر حجاب به صورت هوشمند و غیرحضوری در دفعات صورت بگیرد به صورتی که آبروی شخص حفظ شود. او مسدود شدن خط تلفن و اینترنت زنان بدون حجاب در صورت عدم توجه به تذکرات را از جمله مجازات‌های این طرحح اعلام کرد. «نظام‌الدین موسوی»، سخنگوی هیات رئیسه مجلس با رد برخی موارد مطرح شده در فضای مجازی به عنوان جزئیات طرح مجلس برای مقابله با بدحجابی گفت: اولویت کمیسیون فرهنگی، ارائه لایحه از سوی دولت و قوه قضائیه است و طرح پیشنهادی برخی نمایندگان نیز هنوز وارد روند بررسی نشده و روسای قوا نیز نفیا یا اثباتا درباره آن نظر نداده‌اند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر