تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
عضو هیئت مدیره شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی:

برای توسعه بیشتر صنعت نیشکر آمده‌ایم

عضو هیئت مدیره و دبیر کمیته انتصابات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: برای تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزش افزوده بیشتر، با تمام توان در کنار مدیران و پرسنل صنعت بزرگ نیشکر هستیم.

کد خبر: ۱۴۶۶۲۷
۱۱:۵۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

برای توسعه بیشتر صنعت نیشکر آمده‌ایم

دیدارنیوز _ سرویس‌ خوزستان: به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر مقداد محمودی یکشنبه (21 اسفندماه) در آیین تکریم و معارفه تعدادی از مدیران کشت و صنعت‌های نیشکری و شرکت‌های تابعه، با بیان این مطلب، افزود، هیئت مدیره جدید آمده‌اند تا در سایه همدلی و همراهی، با گسترش فعالیت‌ها، هم در حوزه اشتغال و هم حوزه تولید محصولات نیشکری، اتفاقات خوبی رقم بخورد.
سوددهی مطلوب نتیجه تلاش‌های دکتر ناصری و مجموعه نیشکر است
وی در ادامه، عملکرد مالی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت، صورت‌های مالی نشان‌دهنده سوددهی مطلوب شرکت است و این عملکرد مناسب، نتیجه تلاش‌های دکتر ناصری و همه مدیران و پرسنل مجموعه است.
محمودی، از حمایت تمام قد هیئت مدیره از صنعت نیشکر خبر داد و گفت، در ترکیب جدید هیئت مدیره، اعتقاد بر این است که در پیشبرد برنامه‌ها، یاری‌گر مدیرعامل و نقشی راهبردی و تسهیل‌کننده داشته باشیم. عضو هیئت مدیره شرکت توسعه نیشکر در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران سابق کشت و صنعت‌های نیشکر و شرکت‌های تابعه قدردانی، برای مدیران جدید آرزوی موفقیت کرد.
در پایان مراسم، دکتر ناصری مدیرعامل و دکتر محمودی عضو هیئت مدیره و دبیر کمیته انتصابات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اهدای لوح تقدیر از مدیران تقدیر کردند.
بر اساس این گزارش، طی احکامی جدید، مهندس علی‌رضا دورباشی‌زاده به عنوان مدیرعامل کشت و صنعت هفت‌تپه، مهندس محمدرضا علم‌الهدایی به عنوان مدیرعامل جدید کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی، دکتر جعفر آل‌کثیر به عنوان معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر آقاجان بهادری به عنوان مدیرعامل مؤسسه آموزش و تحقیقات توسعه نیشکر و مهندس پژمان چهرازی به عنوان مدیرعامل شرکت لوح سبز جنوب منصوب شدند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی