تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
به مناسبت روز جهانی زن مطرح شد

عبدالله: هرگونه خشونت و نابرابری در قبال «زنان» ناپسند است

«عبدالله عبدالله»، رئیس شورای عالی مصالحه پیشین افغانستان می‌گوید که حق تحصیل و کار از حقوق مسلّم اسلامی و انسانی زنان است و هرگونه بی‌عدالتی، خشونت و نابرابری در قبال «زنان» ناپسند است.

کد خبر: ۱۴۶۳۶۱
۱۷:۵۳ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱

عبدالله:

دیدارنیوز: رئیس شورای عالی مصالحه پیشین افغانستان اظهار داشت حق تحصیل و کار از حقوق مسلّم اسلامی و انسانی زنان است.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه پیشین افغانستان در رشته توئیتی گفت روز جهانی زن فرصت مناسبی است برای یادآوری و گرامیداشت از فراز‌ها و فرود‌های فراوان، چالش‌ها و مشکلاتی که زنان افغانستان در جریان بیش از چهاردهه جنگ متحمل شدند.

وی افزود: «بر اساس آموزه‌های اسلامی، زنان و دختران از حقوق اساسی انسانی برخوردار هستند و هرگونه بی‌عدالتی، خشونت و نابرابری در قبال آنان ناپسند است».

رئیس شورای عالی مصالحه پیشین افغانستان در ادامه تاکید کرده است حق تحصیل و کار از حقوق مسلّم اسلامی و انسانی زنان است.

عبدالله اظهار داشت ممنوعیت آموزش، دختران و زنان را از برخورداری از حقوق اساسی‌شان محروم می‌کند.

وی گفت: «مردم افغانستان انتظار دارند که زمینه آموزش و کار برای زنان این کشور که نیمی از پیکر جامعه را تشکیل می‌دهند، فراهم شود تا دختران و زنان سهم خود را در پیشرفت و آبادانی افغانستان به طور فعال ادا کنند».

پس از تحولات اخیر افغانستان و اقدامات خشن و محدودیت‌های شدید گروه طالبان علیه زنان، تحصیل و آموزش دختران متوقف شده و مقامات کنونی افغانستان می‌گویند که این تصمیم موقتی است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی