تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
در اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی مطرح شد

رئیسی: حمایت از نخبه با بخشنامه حاصل نمی‌شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری گفت: تقدیر از برگزیدگان جشنواره خوارزمی یک حرکت نمادین است که باید به حرکت واقعی تبدیل شود، یعنی نخبه احساس کند کار او مورد حمایت قرار می‌گیرد. این حس با بخشنامه حاصل نمی‌شود. ادراک حمایت با عمل اتفاق می‌افتد نه با صرف سخن گفتن.

کد خبر: ۱۴۵۹۳۴
۱۲:۱۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱

رئیسی:

دیدارنیوز: رییس جمهور با تاکید بر اینکه نخبه باید احساس کند کار او مورد حمایت قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد که این حس با بخشنامه حاصل نمی‌شود.

سید ابراهیم رییسی صبح امروز در اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگ عالم انسانیت که در شعبان ولادت ایشان را جشن می‌گیریم با علم و ایمان شناخته می‌شوند، اظهار کرد: امامان ما برخوردار از غلو بوده و شهر و باب علم هستند و جامعه را هم به دانش افزایی و معرفت افزایی دعوت می‌کنند. ائمه برای خردمندان و دانشمندان و محققان جایگاه ویژه‌ای قایل بوده اند و آن‌ها را تشویق می‌کردند. به ما توصیه شده در آیات قرآن هم تدبر و نظر کنید. نظر کنید یعنی نگاه با تعقل و نگاه علمی به عالم و هستی داشته باشیم. کشف قوانین هستی به عهده بشر است.

وی در ادامه افزود: تاکید شده است اگر می‌خواهید امراض بدون درمان نماند، در هستی و قوانین آن مطالعه کنید. هیچ مریضی بدون دوا وجود ندارد، ولی دوا را باید با تفکر و اندیشه کشف کنید. چنین قوانینی در طبیعت وجود دارد. باران نعمت خداست، ولی زیرساخت کافی برای بهره برداری از این نعمت را تهیه نکرده ایم. هر وقت بشر به خوبی از قوانین هستی استفاده کرده است، به آرامش رسیده است.

رییسی تاکید کرد: علم و فناوری زیربنای اقتدار کشور است. زنجیره دانش پژوهش نوآوری و فناوری توسعه پایدار را در کشور تضمین می‌کند. علم و فناوری مرز نمی‌شناسد پس باید تعامل خود را با همه دولت‌ها و ملت‌ها برای انتقال دانش و فناوری باشد. جوانان ما در این سال‌ها خوب حرکت کرده‌اند و رهبری مشوق اصلی این جوانان بوده‌اند ایشان حقیقتا از پیشرفت علمی کشور حمایت کرده اند. توسعه شرکت‌های دانش بنیان محصول تلاش دانشمندان و حمایت رهبری است. دولت از این شرکت‌ها در زمینه تسهیلاتی و تجارب سازی محصولات و بازاریابی حمایت می‌کند.

رییس جمهور با اشاره به اینکه اگر دانایی به توانایی ضمیمه شد زندگی خوبی برای مردم ساخته می‌شود، اظهار کرد: ما سرمایه گذاری برای پژوهش‌های کاربردی را نه هزینه، بلکه سرمایه گذاری می‌دانیم. کار فناورانه و دانش بنیان می‌تواند بسیار اثربخش باشد. فعال شدن اتاق‌های اندیشه ورزی باید موجب شناخته شدن مسأله و ارائه راهکار باشد. به وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری گفته ایم که در کنار همه وزارتخانه‌ها حضور داشته باشند. موسسات همه وزارتخانه‌ها خوب هستند، اما دستگاه‌ها باید با دانشگاه‌ها در ارتباط باشند و نباید از این مسأله غفلت کنند تا کشور از کار فناوری پایه بهره ببرد تا توسعه پایدار حاصل شود.

رییسی با بیان اینکه چهره‌های برتر در کشور بسیار داریم که آن‌ها باید به صورت جدی مورد تشویق و حمایت قرار گیرند، گفت: تقدیر از برگزیدگان جشنواره خوارزمی یک حرکت نمادین است که باید به حرکت واقعی تبدیل شود، یعنی نخبه احساس کند کار او مورد حمایت قرار می‌گیرد. این حس با بخشنامه حاصل نمی‌شود. ادراک حمایت با عمل اتفاق می‌افتد نه با صرف سخن گفتن.

وی در پایان گفت: سازمان علمی و پژوهشی تلاش کند تا نظام مسایل دستگاه‌های مختلف کشور شناخته شود و دانشمندان برای حل این مسائل پیش قدم شوند. دانشگاه باید کنار صنعت معدن و زندگی مردم و بازار و اقتصاد باشد. اگر علم کنار اقتصاد باشد پیشرفت اقتصاد خیلی زیاد می‌شود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
پرطرفدارترین ها