تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

مشارکت پتروشیمی بوعلی سینا در طرح بزرگ حراکاری خوریات بندرماهشهر

همزمان با آئین کاشت طرح بزرگ حراکاری در خوریات بندرماهشهر، مدیران کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان از مشارکت شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در این طرح تقدیر کردند.

کد خبر: ۱۴۵۹۱۷
۰۹:۰۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش پتروهمکار به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا؛ همزمان با آئین کاشت طرح بزرگ حراکاری در خوریات بندرماهشهر که با حضور مسئولین ارشد استانی و شهرستان برگزار شد، مدیران کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان در راستای صیانت از جنگل‌ها و توسعه درختکاری از مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا تجلیل کردند.

در متن مدیران کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان خطاب به دکتر احمدزاده مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا آمده است:

جناب آقای دکتر احمدزاده
مدیرعامل محترم شرکت پتروشیمی بوعلی سینا
با سلام و احترام
اینک که با اهتمام جدی جنابعالی در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و دولت محترم مبنی بر صیانت از جنگل‌ها و توسعه درختکاری در کنار سربازان انفال برگ زرینی از تاریخ افتخارات استان ورق خورده است، برخورد لازم می‌دانم از تلاش مخلصانه و بی شائبه شما صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.
امید است با اندیشه‌ای پویا و عزمی راسخ در امر احیای عرصه‌های کشور و خدمت به اسلام و مسلمین با استعانت از خداوند متعال در سایه توجهات حضرت، ولی عصر (عج) همواره موفق و پیروز باشید.

محمد جواد اشرفی
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان

سید محمد تقی سجادی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان

گفتنی است، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اهدای بیش از ۱۰ هزار اصله نهال در طرح بزرگ حراکاری خوریات بندرماهشهر که عملیات کاشت آن طی روز‌های آینده آغاز خواهد شد مشارکت داشته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير