تیتر امروز

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...

۴۵ درصد دام گاومیش کشور در استان خوزستان است

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه خوزستان با داشتن ۱۰۰هزار رأس گاومیش دارای رتبه اول کشور است، گفت: ۴۵درصد دام گاومیش کشور در استان خوزستان است.

کد خبر: ۱۴۵۸۵۱
۰۹:۵۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

ناصر عسکری‌فرد گفت: تعداد چهار میلیون و ۱۷۲ هزار دام سبک و تعداد ۴۰۰ هزار دام سنگین در استان خوزستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه خوزستان با داشتن ۱۰۰ هزار رأس گاومیش، دارای رتبه اول کشور است، افزود: ۴۵ درصد دام گاومیش کشور، در استان خوزستان است.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان ادامه داد: واکسیناسیون دام سبک در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۳ میلیون و ۲۱۸ هزار نوبت سر مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۷ درصد رشد داشته است.

وی اضافه کرد: در واکسیناسیون دام سنگین در ۱۱ ماهه سال جاری، یک میلیون و ۸۰ هزار نوبت سر انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، شاهد رشد ۵۱ درصدی بودیم.

عسکری‌فرد به واکسن‌های تزریق‌شده اشاره کرد و گفت: برای دام‌های سبک، واکسن‌های آبله، بروسلوز، تب برفکی و طاعون نشخوارکنندگان کوچک و برای دام‌های سنگین واکسن‌های بروسلوز، تب برفکی و لمپی اسکین تزریق شد.

وی همچنین تأکید کرد: افزایش میزان واکسیناسیون در سال جاری باعث کاهش میزان کانون‌های بیماری در سال آینده می‌شود.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان تصریح کرد: مصرف‌کنندگان گوشت اطمینان داشته باشند، مجموعه دامپزشکی استان خوزستان با اجرای دقیق قوانین توسط ناظرین بهداشتی و شرعی، سلامت فرآورده‌های خام دامی مصرفی را مورد پایش و بازرسی قرار می‌دهند.

وی افزود: در سال جاری بیش از ۵۷۳ هزار رأس دام سبک در کشتارگاه‌های دام تحت پوشش بهداشتی و شرعی، ذبح شد که رشد ۲۱ درصدی نسبت به سال گذشته داشت، همچنین در کشتار دام سنگین با بیش از ۶۸ هزار رأس، رشد ۵ درصدی نسبت به سال گذشته حاصل شد.

عسکری‌فرد با بیان اینکه "در سال جاری بیش از ۵۰ تن گوشت و آلایش خوراکی ناسالم و ۳۲۳ تن گوشت طیور ناسالم حذف و معدوم شد"، خاطرنشان کرد: تعداد بازرسی از اماکن دامی در سال جاری ۹۵ هزار و ۱۸۹ مورد، ارجاع به موارد قضایی ۶۲۷ مورد، فرآورده‌های ضبط‌شده ۸۴۲ تن و فرآورده‌های معدوم‌شده ۴۷ تن بود.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در پایان گفت: تعداد موارد نمونه‌برداری و آزمایش انجام‌شده محموله‌های مشکوک ضبط‌شده در سال جاری ۱۶۰ مورد بوده که افزایش ۷۲ درصدی داشته است و از مراکز تحت پوشش نیز چهار هزار و ۵۲۳ مورد نمونه‌برداری شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت