تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

فلاحت‌پیشه: اروپایی‌ها درباره سازوکار مالی ایران را منتظر گذاشته‌اند

حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره اظهارات اخیر جان بولتون درباره مردم ایران، اظهار کرد: بولتون یکی از بازماندگان نسل افراطیون امپریالیسم است و می‌توان گفت که واقعیت سیاست آمریکا از زبان این شخص بیان می‌شود

کد خبر: ۱۴۵۸۳
۱۲:۲۹ - ۲۵ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فلاحت پیشه گفت: نگاه و سیاست آمریکا مبتنی بر اعمال فشار گسترده بر مردم ایران است تا آنها تسلیم شوند؛ زمانی که بولتون می‌گوید آنقدر به ایران فشار می‌آوریم تا صدای شکسته شدن استخوانهایشوان را بشنویم در واقع منظورش ملت ایران است.
 
فلاحت پیشه تصریح کرد: آمریکا سال‌ها پیش و در سال 1990 این سیاست را در عراق اجرایی کرد و اکنون نیز این شگرد کثیف را بر روی ملت یمن و فلسطین پیاده می‌کند.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطر نشان کرد: سیاست بولتون و دولت آمریکا این است که هیچ کشوری نباید در برابر امپریالیسم دوران یا همان ایالات متحده مقاومت کند و از آن جایی که جمهوری اسلامی ایران در صدر این مبارزه قرار دارد، مورد بیشترین فشار و تحریم قرار خواهد گرفت.
 
وی ادامه داد: معتقدم که در آینده‌ای نزدیک مقابله با سیاست‌های افراطی مثلث «ترامپ، پمپئو و بولتون» چه در داخل آمریکا و چه در عرصه بین المللی به سرعت خود را نشان خواهد داد، این مثلث اکنون اصلی‌ترین چالش جامعه جهانی است، لذا جمهوری اسلامی ایران باید بتواند با یک دیپلماسی قوی از این برهه عبور کند و نباید بهانه به دست دشمنان داده شود.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره ماندن ایران در سوئیفت و ساز و کار مالی اروپا گفت: اروپایی‌ها در این موضوع کماکان ایران را منتظر گذاشته اند، البته اخباری حکایت از این دارد که قرار است اتریش به عنوان نماینده اروپا اجرای این ساز و کار را بر عهده بگیرد، اما هنوز خبر موثقی در این رابطه به دستمان نرسیده است.
 


منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها