تیتر امروز

مهدی رحمتی: توجه به ملیت ایرانی در جمهوری اسلامی قابل قبول نیست /احزاب باید مورد وثوق مردم باشند نه حاکمیت
دبیرکل حزب وحدت ملی در پنجمین برنامه رکن سه

مهدی رحمتی: توجه به ملیت ایرانی در جمهوری اسلامی قابل قبول نیست /احزاب باید مورد وثوق مردم باشند نه حاکمیت

مهدی رحمتی، دبیرکل حزب وحدت ملی در پنجمین برنامه رکن سه، در استودیو دیدار حاضر شد و به پرسش‌های ما پاسخ گفت. چکیده متنی و ویدئو کامل این گفتگو را بخوانید، ببینید و بشنوید.
لاهه، جنگ قضایی پنجم!
پیشینه شکایت‌های ایران و آمریکا در دادگاه بین‌المللی

لاهه، جنگ قضایی پنجم!

در حالی که شکایت ایران از آمریکا هم اکنون در دادگاه بین‌المللی لاهه در جریان است، دو کشور که بیش از چهار دهه در تخاصم بوده‌اند چند بار علیه یکدیگر به محاکم بین‌المللی شکایت برده‌اند.

وضعیت «قابل‌قبول» هوای تهران در روز اول اسفند

بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای امروز اول اسفندماه پایتخت در اکثر مناطق در شرایط "قابل قبول" قرار دارد.

کد خبر: ۱۴۵۴۶۹
۰۹:۰۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱

وضعیت هوای تهران ۱۴۰۱/۱۲/۰۱؛ تنفس هوای قابل قبول

دیدارنیوز: هوای امروز دوشنبه پایتخت در شرایط "قابل قبول" قرار دارد.

بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای امروز اول اسفندماه پایتخت در اکثر مناطق در شرایط "قابل قبول" قرار دارد؛ همچنین میانگین غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون که آلاینده اصلی تهران در ۲۴ ساعت گذشته بوده است، هم‌اکنون عدد ۶۶ را نشان می‌دهد.

بر اساس شاخص کیفیت هوا (AQI)، زمانی که شاخص عددی بین ۵۱ تا ۱۰۰ را نشان دهد، کیفیت هوا در شرایط "قابل قبول" است.

وضعیت هوای تهران ۱۴۰۱/۱۲/۰۱؛ تنفس هوای قابل قبول

بر اساس جدول رنگ‌بندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاه‌های سبزرنگ شرایط "پاک"، زردرنگ شرایط "قابل قبول"، نارنجی‌رنگ شرایط "ناسالم برای گروه‌های حساس"، قرمزرنگ شرایط "ناسالم" و بنفش‌رنگ شرایط "بسیار ناسالم" را نشان می‌دهد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی