تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تجاوز جنسی به زنان؛ حبس ابد برای افسر پلیس لندن

یک افسر ۴۸ ساله پیشین پلیس لندن، روز سه‌شنبه به جرم تجاوز و تعرض جنسی به تعداد زیادی از زنان به حبس ابد محکوم شد. او در مجموع ۴۹ مورد اتهام از جمله ۲۴ مورد تجاوز جنسی را پذیرفت.

کد خبر: ۱۴۴۸۸۲
۲۰:۱۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

تجاوز جنسی به زنان؛ حبس ابد برای افسر پلیس لندن

دیدارنیوز: دیوید کریک، ۴۸ ساله، ماه گذشته اعتراف کرده بود که یک «متجاوز سریالی» است. بنا به حکم دادگاه بریتانیا تخفیف مجازات حبس ابد او پیش از آن که وی حداقل ۳۰ سال را در زندان سپری کرده باشد، امکانپذیر نخواهد بود.

این افسر پیشین پلیس لندن که در سال ۲۰۰۱ کار خود را آغاز کرده بود، در مجموع ۴۹ مورد اتهام از جمله ۲۴ مورد تجاوز جنسی را پذیرفت. دیوید کریک جرائم خود را بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۰ مرتکب شده بود.

دادستان‌های بریتانیایی پرونده او را یکی از «تکان‌دهنده‌ترین» پرونده‌ها علیه یک مامور پلیس توصیف کرده بودند. رئیس دادگاه نیز روز سه‌شنبه هنگام صدور حکم گفت که دیوید کریک به طرزی «هولناک» از زنان سوءاستفاده کرده بود.

به گفته رئیس دادگاه این افسر پیشین پلیس در دوران بازداشت و در حالی که در انتظار محاکمه خود بود تلاش کرد تا در زندان لندن خودکشی کند.

پلیس لندن پس از بازداشت دیوید کریک و اعتراف او به اینکه یک «متجاوز سریالی» است از مردم عذرخواهی کرد. عملکرد پلیس لندن با توجه به این که ۹ مورد شکایت به دلیل تجاوز جنسی و دیگر جرائم بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ علیه دیوید کریک مطرح شده بود با انتقاد‌های زیادی روبرو شد.

پلیس لندن در سال ۲۰۲۱ تنها پس از آنکه دیوید کریک به اتهام تجاوز جنسی بازداشت شد او را از کار تعلیق کرده بود.

فشار‌ها بر پلیس لندن برای اصلاح ساختار آن همزمان با افشای جزئیات پرونده دیوید کریک افزایش یافته است. منتقدان بر این باور هستند که ساختار پلیس لندن با توجه به طرح اتهام‌هایی مبنی بر عملکرد «نژادپرستانه» و «زن‌ستیزانه» آن باید اصلاح شود. سوئلا براورمن، وزیر کشور بریتانیا پرونده دیوید کریک را «زخمی بر پیکر پلیس» این کشور توصیف کرده است.

وی تاکید کرده که تحقیق درباره رفتار‌های دیوید کریک به عنوان افسر پلیس و نحوه تصمیم‌گیری‌ها درباره عملکرد او در جریان است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر