تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

کارزار « اعتراض به عدم رتبه بندی نومعلمان»

جمعی از فرهنگیان در کارزاری با عنوان« اعتراض به عدم رتبه بندی نومعلمان» خطاب به نهاد ریاست جمهوری خواستار بررسی عدم رتبه بندی نومعلمان ورودی سال ۹۷ دانشگاه فرهنگیان و معلمان ماده ۲۸ آزمون استخدامی توسط وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۲ شدند.

کد خبر: ۱۴۴۸۳۸
۱۰:۲۳ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

کارزار « اعتراض به عدم رتبه بندی نومعلمان»

دیدارنیوز: جمعی از فرهنگیان در کارزاری با عنوان« اعتراض به عدم رتبه بندی نومعلمان» خطاب به نهاد ریاست جمهوری خواستار بررسی عدم رتبه بندی نومعلمان ورودی سال ۹۷ دانشگاه فرهنگیان و معلمان ماده ۲۸ آزمون استخدامی توسط وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۲ شدند. در متن این کارزار آمده است:

«اینجانبان امضاکنندگان این کارزار به عنوان اعضای خانواده بزرگ فرهنگیان کشور ایران اعتراض خود را نسبت به عدم رتبه بندی نومعلمان ورودی سال ۹۷ دانشگاه فرهنگیان و معلمان ماده ۲۸ آزمون استخدامی توسط وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ اعلام می داریم. بنابر قانون رتبه‌بندی فرهنگیان که به امضای حضرت‌عالی و به ابلاغ هیئت محترم دولت رسیده، تمامی فرهنگیان فارغ از مدت خدمت تجربی، شامل این قانون می‌شوند که متأسفانه توسط وزارت آموزش و پرورش نقض گردیده، و از اعمال رتبه‌بندی برای نومعلمان از سمت این وزارت خودداری شده است.

فلذا از شما به عنوان عالی‌ترین فرد اجرایی در نظام جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم در اجرای این قانون که موجب کمک به رفاه و معیشت معلمان و نومعلمان می‌شود ما را یاری نموده و دستور اعمال قانون به صورت عادلانه را صادر فرمایید.»

این کارزار تا تاریخ 29 اسفندماه ‍۱۴۰۱ در آدرس اینترنتی https://www.karzar.net/62929  در حال جمع‌آوری امضاست.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت