تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

اجرای طرح سنجش هوش و استعداد یابی فرزندان کارکنان در شرکت پتروشیمی فن آوران

طرح سنجش هوش و استعداد یابی فرزندان دختر و پسر کارکنان شرکت پتروشیمی فن آوران در رده سنی 10 تا 17 سال توسط اداره HSE این شرکت به اجرا درآمد.

کد خبر: ۱۴۴۶۸۴
۱۵:۴۴ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

اجرای طرح سنجش هوش و استعداد یابی فرزندان کارکنان در شرکت پتروشیمی فن آوران

دیدارنیوز _ سرویس‌ خوزستان: به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پتروشیمی فن آوران طرح سنجش هوش و استعداد یابی فرزندان دختر و پسر کارکنان در رده سنی 10 تا 17 سال توسط اداره بهداشت، ایمنی و محیط زیست این شرکت به اجرا درآمد و مورد استقبال خانواده های کارکنان شاغل قرار گرفت.

غلام رضا صالحی پور رئیس اداره HSE پتروشیمی فن آوران با اشاره به اهتمام موجود در استراتژی های کلان ارکان مدیریت در این شرکت پیرامون ضرورت کمک به بهبود و تقویت شرایط موفقیت در کار و زندگی کارکنان و خانواده ها، بر اهمیت تشخیص بموقع و صحیح استعداد های فرزندان در رشد تحصیلی و آینده حرفه ای آنها و نیز لزوم ایجاد شرایط لازم و تشویق آحاد خانواده ها برای مشارکت بیشتر در شناسایی استعداد های نهفته فرزندان در سنین کودکی تاکید کرد.

وی هدف از اجرای این طرح را گسترش این دیدگاه در میان خانواده ها و کمک به آنها برای دریافت راهکار های کارساز از مراجع صاحب نظر و متخصص عنوان کرد که منجر به هدایت موثر نسل های آتی جامعه در مسیری با احتمال موفقیت حداکثر خواهد شد.

صالحی پور اهم مزایای اجرای این طرح را ممانعت از هدر رفت زمان موثر، ایجاد زمینه رشد و شکوفایی توانمندی های فرزندان، افزایش احتمال موفقیت آنها و تقویت احساس رضایت و اعتماد به نفس فرزندان عنوان کرد.

او گفت: طرح سنجش هوش و موفقیت فرزندان کارکنان، یک طرح دو مرحله ای است و افزود در مرحله نخست آن در روز پنجشنبه 1401/11/06 آزمون کتبی همگانی، تحت نظارت متخصصان شرکت برگزار شد و پس از استخراج نتایج و تجزیه و تحلیل آنها، در مرحله دوم اقدام به برپایی جلسات خانوادگی خواهد شد که در هر جلسه علاوه بر روش های تخصصی سنجش و استعداد یابی کاربردی، با مشاهده رفتار های فرزندان از نزدیک و شناسایی علایق و گرایش های آنها، یافته های لازم در مورد استعداد های ذاتی فرزندان بدست خواهد آمد.

شایان ذکر است اداره بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت پتروشیمی فن آوران همواره در توسعه شاخص های بهداشت حرفه ای و تقویت توانمندی های کارکنان و اعضای خانواده در حوزه سلامت جسم و روان پیشگام بوده و با بهره گیری از تخصص های کاربردی لازم نظیر دکترای تخصصی روانشناسی بالینی در ساختار اجرایی خود، زمینه بهبود شرایط کار و زندگی را برای کارکنان و خانواده های ایشان در محیط کار و زندگی فراهم آورده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر