تیتر امروز

بیرنگ: زن را حذف کنیم یعنی وطن را حذف کردیم/ درون من بیرنگ است/ از من پشیمان‌تر‌ها زیادند/ جمعا ۵ سال برنامه ساختم
 گفت‌وگوی بی‌تعارف دیدار با بیژن بیرنگ درباره زن، زندگی و ایران

بیرنگ: زن را حذف کنیم یعنی وطن را حذف کردیم/ درون من بیرنگ است/ از من پشیمان‌تر‌ها زیادند/ جمعا ۵ سال برنامه ساختم

برای بینندگان تلویزیون در دهه‌های ۶۰ و ۷۰، نام بیژن بیرنگ یادآور روز‌های اوج در جذب مخاطبان میلیونی است، روز‌هایی که از آن‌ها تنها خاطرات شیرین باقی مانده. در گفت‌وگوی دیدار در مورد امروز و دیروز...
نوروز؛ از سیحون تا فرات، از هند تا حلب
دیدارنیوز در سال نو بررسی می‌کند

نوروز؛ از سیحون تا فرات، از هند تا حلب

نوروز جغرافیا نمی‌شناسد و امروز در شرق و غرب عالم نوروز را جشن می‌گیرند، از طرفی بیش از بیست کشور در جهان ،خود خاستگاه نوروز هستند. دیدارنیوز در سال نو جایگاه نوروز در جهان را مورد بررسی قرار...
فاطمه راکعی: اصولگرایان جدید به اصول اخلاقی پایبند نیستند/حسن روحانی ادعای اصلاح‌طلبی نداشت/قانون مدنی نیاز به بازنگری دارد
برنامه هجدهم اصل ۲۷؛ گفت‌وگو با نماینده مجلس ششم/ قسمت پایانی

فاطمه راکعی: اصولگرایان جدید به اصول اخلاقی پایبند نیستند/حسن روحانی ادعای اصلاح‌طلبی نداشت/قانون مدنی نیاز به بازنگری دارد

در برنامه هجدهم "اصل ۲۷" با فاطمه راکعی، نماینده مجلس ششم و فعال سیاسی اصلاح طلب صحبت کردیم و دیدگاه ایشان را درباره حوادث اخیر جویا شدیم؛دومین و آخرین قسمت این گفت‌وگو را بخوانید.

شرط اردوغان برای ناتویی شدن سوئد؛ نباید اجازه قرآن‌سوزی بدهید

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بار دیگر تاکید کرد تا زمانی که سوئد اجازه برگزاری تظاهرات علیه اسلام و سوزاندن قرآن بدهد آنکارا اجازه نخواهد داد این کشور اسکاندیناوی به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بپیوندد.

کد خبر: ۱۴۴۶۰۹
۲۱:۲۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱

شرط اردوغان برای ناتویی شدن سوئد؛ نباید اجازه قرآن‌سوزی بدهید

دیدارنیوز: ترکیه از سوزاندن قرآن مقابل سفارت این کشور و به دار آویختن آدمک عروسکی به شکل اردوغان در استکهلم خشمگین شده و در پی آن نشستی کلیدی در بروکسل را که در آن قرار بود درباره ورود سوئد و فنلاند به ناتو بحث شود به طور نامحدود به تعویق انداخته است.

اردوغان در تازه‌ترین سخنانش گفته است تا زمانی که «سوئد اجازه دهد قرآن، سوزانده و پاره شود ما با ورود آن به ناتو موافقت نخواهیم کرد.»

هرچند مقامات دولت سوئد از اعتراضات علیه ترکیه و سوزاندن قرآن توسط یک فعال راست افراطی ضد اسلام دفاع نکرده‌اند، اما در عین حال تاکید کرده‌اند در این کشور آزادی بیان حاکم است و در همین راستا از حق برگزاری تظاهرات محافظت دفاع می‌کنند.

رئیس جمهوری ترکیه در حالی به استکهلم تاخته است که اولف کریسترسون، نخست وزیر سوئد درست یک روز پیش از آن «رفتار‌های تحریک آمیز» را محکوم کرد و سازمان‌دهندگان اعتراضات را «احمق‌های مفید» برای قدرت‌های خارجی خواند که «می‌خواهند به این کشور برای پیوستن به ناتو آسیب برسانند.»

کریسترسون بدون نام بردن از هیچ کشوری به خبرنگاران گفت: «سیاستمداران خارجی، حتی گاهی سیاستمداران داخلی به گونه‌ای از این حرکات تحریک آمیز استفاده می‌کنند که به ضرر امنیت سوئد است.»

سوئد و فنلاند در پی تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به دنبال عضویت در ناتو هستند، اما ترکیه به عنوان یکی از اعضای پیمان سازمان آتلانتیک شمالی، هنوز با پیوستن این دو کشور موافقت نکرده است. بر اساس پیمان آتلانتیک شمالی کشور‌ها برای عضویت در این سازمان نیاز به تایید همه اعضای آن دارند.

در شرایط کنونی به نظر می‌رسد که ترکیه در آینده نزدیک با عضویت سوئد در ناتو موافقت نخواهد کرد. مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در این‌باره گفته است که آنکارا با عضویت فنلاند در ناتو نسبت به سوئد مشکلات کمتری دارد.

هرچند ترکیه در ابتدا با عضویت فنلاند در ناتو نیز موافق نبود، اما موضع‌گیری‌های اخیر مقامات این کشور نشان می‌دهد که آنکارا در مقایسه با سوئد در برابر فنلاند موضعی منعطف‌تر اتخاذ کرده است. اردوغان در تازه‌ترین اظهاراتش گفت که دیدگاه ترکیه در مورد عضویت فنلاند مثبت است، اما درباره سوئد چنین دیدگاهی ندارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی