تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

نماینده مجلس: احیای «برجام» به نفع کشور است

محمد باقری، نماینده مردم بناب در مجلس با تاکید بر موضوع احیای برجام، اظهار کرد: این اقدام می‌تواند اثر مثبت قابل توجهی در آرامش بازار و اهالی کسب و کار داشته باشد. دوست داشته باشیم یا نه، برجام در سال‌های اخیر به دماسنج سیاست خارجی از نظر بسیاری از مردم تبدیل شده است. برجام امیدآفرین بود و هنوز هم می‌تواند باشد. باید دید نفع مردم، نظام و کشور در چیست و به سوی آن حرکت کرد. امروز اجماع نظر وجود دارد که احیای برجام به نفع کشور است.

کد خبر: ۱۴۴۳۶۹
۱۳:۵۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

نماینده مجلس: احیای برجام در شرایط فعلی یک ضرورت است

دیدارنیوز: نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی بر احیای برجام تاکید کرد و گفت: در شرایطی فعلی آرام نگه داشتن روابط سیاسی و اقتصادی با جهان ضرورت است.

محمد باقری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز یکشنبه (۹ بهمن) مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت توهین به قرآن کریم عنوان کرد: اروپایی‌ها بدانند بیش از ۱۴۰۰ سال است که قرآن نورافشانی می‌کند و تمسک به این کتاب نجاتبخش بشریت است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا بداند سپاه، ایران است و ایران اسلامی سپاه است. سپاه عزیز همه ایرانیان است و هر گونه تصمیم اشتباه در خصوص سپاه عکس العمل همه ایرانیان را در پی خواهد داشت.

نماینده مردم بناب با تاکید بر اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، خطاب به نمایندگان مجلس گفت: در چنین شرایطی لازم است به جای نمک پاشیدن بر زخم‌های یکدیگر راهی برای بهبود اوضاع پیدا کنیم. سیاست به معنی کار کردن برای خیر عمومی و منفعت جمعی است.

باقری ادامه داد: امروز باید ببینیم خیر جمعی مردم ایران در چیست. در تشدید اختلافات و تندتر کردن فضای سیاسی یا تلاش برای کم کردن فاصله‌ها و اختلافات و رسیدن به اتفاق نظر درباره اقداماتی که باید انجام داد؟ نباید دنبال اختلاف نظر‌ها بود، بلکه باید بکوشیم بر اساس اشتراک نظر‌ها اقداماتی را انجام داد. در عین حال می‌دانیم کلید طلایی برای حل مشکلات کشور وجود ندارد.

وی با اشاره به اهمیت فضای بین المللی بر فضای داخلی ایران تصریح کرد: به طور مشخص مساله تحریم‌ها آثار ناخوشایندی بر اقتصاد کشور از یک سو و انتظارات تورمی مردم از سوی دیگر داشته است. فشار‌های خارجی این حس را در مردم تقویت می‌کند که گرانی و تورم بیشتر خواهد شد و لذا برای جلوگیری از کاهش ارزش دارایی‌های خود، به صورت طبیعی سمت خرید کالا‌های سرمایه‌ای می‌روند که در چنن شرایطی توصیه به اینکه مردم سکه یا ارز یا کالا‌هایی نظیر آن را نخرند راهکار نیست. آن‌ها نسبت به این توصیه‌ها بی اعتماد شده اند. در چنین شرایطی آرام نگه داشتن روابط سیاسی و اقتصادی با جهان ضرورت است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر موضوع احیای برجام، اظهار کرد: این اقدام می‌تواند اثر مثبت قابل توجهی در آرامش بازار و اهالی کسب و کار داشته باشد. دوست داشته باشیم یا نه، برجام در سال‌های اخیر به دماسنج سیاست خارجی از نظر بسیاری از مردم تبدیل شده است. برجام امیدآفرین بود و هنوز هم می‌تواند باشد. امیدآفرینی به اینکه تنش‌های غیر ضروری در سیاست خارجی وجود نخواهد داشت و چشم انداز آینده بهتر خواهد شد. می‌دانیم طرف مقابل زور می‌گوید و در دنیا متحد سیاسی زیادی نداریم، اما در گذشته نشان دادیم که اگر با هم باشیم و اراده مسلطی وجود داشته باشد می‌توان از فشار‌های روانی و سیاسی خارجی کاست و آن‌ها را مدیریت کرد.

باقری در عین حال خاطرنشان کرد: باید قبول کنیم که نمی‌توانیم در سیاست خارجی در حوزه‌های متعدد و فراوانی به صورت همزمان رقابت کنیم. با همان منطقی که نظام در سال‌های قبل به برجام رسید با همان منطق هم می‌تواند امروز برجام را احیا کند. اکنون قریب به ۲۰ سال از مطرح شدن موضوع هسته‌ای در ایران می‌گذرد و به صورت طبیعی هر موضوعی که ۲۰ سال در دستور کار سیاسی کشوری باشد با انواع موضوعات دیگر پیوند می‌خود و روی آن‌ها اثر می‌گذارد. بی بدیل نیست که از نظر بخش قابل توجهی از مردم امروز گرانی ها، قیمت ارز و برخی موضوعات دیگر ربط مستقیم با برجام را می‌دانند. واقعیت کف خیابان و جامعه این است که اصناف، مصرف کننده و تولیدکننده می‌گوید چنین رابطه‌ای وجود دارد و رفتار اقتصادی آن هم بر همین اساس است. تغییر چنین وضعیتی مستلزم آن است که ابتدا وضعیت سیاست خارجی آرام شود و مردم اطمینان خاطر داشته باشند فشار‌های خارجی افزایش نخواهد یافت. در چنین شرایطی است که می‌توان انتظارات اقتصادی را مدیریت کرد.

وی افزود: متاسفانه افراط و تفریط در عالم سیاست هزینه‌های زیادی بر کشور و مردم تحمیل کرده است و می‌کند. مسائل ملی سیاست خارجی را نباید فدای رقابت‌های سیاسی داخلی کرد. باید دید نفع مردم، نظام و کشور در چیست و به سوی آن حرکت کرد. امروز اجماع نظر وجود دارد که احیای برجام به نفع کشور است و باید از این اجماع نظر حمایت کرد. فعلا زمان آن نیست که جریان‌های سیاسی دنبال محاسبه سود و زیان دقیق این مساله برای خود باشند. فرصت‌ها از دست برود همه زیان می‌بینیم. مجلس هم باید پشتیبان این اتفاق نظر باشد و مسیر احیای برجام را به سود مردم، کشور و نظام تسهیل کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی