تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

لئوپارد ۲؛ تانک‌ ۵۵ تنی علیه ارتش متجاوز روسیه

کشورهای غربی قصد دارند برای مقابله با ارتش متجاوز روسیه که در خاک اوکراین دست به جنایات جنگی زده، تانک‌های سنگین رزمی خود به نام «لئوپارد ۲» را راهی کی‌یف کند. این تانک‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟

کد خبر: ۱۴۴۱۹۶
۱۴:۱۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

لئوپارد ۲؛ تانک‌های رزمی علیه ارتش متجاوز روسیه

دیدارنیوز: آمریکا و آلمان قصد دارند با تحویل تانک‌های سنگین رزمی به اوکراین، نیرو‌های این کشور را در نبرد با روسیه قوام بخشند. کرملین این اقدام را «تحریک آشکار» نامید و محکوم کرد.

به گزارش رویترز، انتظار می‌رود واشنگتن روز چهارشنبه ارسال تانک‌های ام۱ آبرامز و آلمان نیز ارسال تانک‌های لئوپارد۲ را به کی‌یف اعلام کنند. کی‌یف می‌گوید این تغییر سیاست به تغییر شکل جنگ کمک می‌کند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین بار دیگر با تحت فشار قرار دادن متحدان غربی خود برای فراهم کردن تانک‌های جنگی پیشرفته در یک سخنرانی ویدیویی گفت: «مذاکرات باید به تصمیم‌گیری منجر شوند.»

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان احتمالا قرار است روز چهارشنبه در مقابل پارلمان این کشور از تحویل تانک‌های لئوپارد۲ به اوکراین برای قوام بخشیدن به ارتش این کشور در نبرد با روسیه دفاع کند.

فراکسیون حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان که از اعضای دولت ائتلافی شولتس است در توئیتی نوشت: «آلمان تانک‌های لئوپارد را به اوکراین ارسال می‌کند.»

وب‌سایت نشریه اشپیگل آلمان هم از چراغ سبز دولت آلمان برای ارسال تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین خبر داد.

حتی کشور‌هایی که از آلمان تانک‌های لئوپارد۲ را خریداری کرده‌اند باید برای واگذاری آن‌ها از برلین مجوز دریافت کنند. ماریوش بلاشاک، وزیر دفاع لهستان روز سه‌شنبه ۲۴ ژانویه اعلام کرد کشورش به صورت رسمی از آلمان خواسته است که با ارسال تانک‌های «لئوپارد۲» به اوکراین موافقت کند. پیش از این آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان گفته بود که اگر لهستان بخواهد تانک‌های «لئوپارد۲» خود را به اوکراین بفرستد، برلین مانع آن نخواهد شد.

برلین طی چند روز گذشته با فشار‌های بین‌المللی فزاینده‌ای برای موافقت با ارسال این تانک‌ها به اوکراین مواجه بوده است.

راین متال، تولید کننده سلاح‌های ۱۲۰ میلی‌متری تانک‌های لئوپارد ۲ می‌گوید که این تانک با تقریبا ۳۵۰۰ واحد فعال در ۱۹ کشور دنیا بیشتر از هر تانک دیگری توسط کشور‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از طرفی، مسکو هشدار داده است که ارسال تسلیحات تهاجمی پیشرفته به اوکراین باعث تشدید درگیری‌ها خواهد شد. برخی مقامات روس می‌گویند که متحدان غربی کی‌یف، جهان را به سمت یک «فاجعه بین‌المللی» سوق می‌دهند.

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در ایالات متحده همچنین گفت: «تحویل احتمالی تانک‌های جنگی توسط واشنگتن به اوکراین یک تحریک آشکار دیگر علیه روسیه خواهد بود. بدیهی است که واشنگتن با تلاشی هدفمند قصد دارد شکستی استراتژیک را به ما تحمیل کند»

دو مقام ارشد آمریکایی روز سه‌شنبه در گفتگو با رویترز از آمادگی واشنگتن برای آغاز روندی که در نهایت به ارسال تانک‌های آبرامز۱ به اوکراین ختم می‌شود، خبردادند.

تانک لئوپارد۲ چه ویژگی‌هایی دارد؟

کراوس مافی ویکمان، تولید کننده لئوپارد۲، آن را با عنوان «تانک جنگی پیشرو جهان» معرفی می‌کند و می‌گوید که در ساخت آن تمام جنبه‌های قدرت شلیک، حفاظت، سرعت و مانورپذیری با استفاده از تجربه‌ای به قدمت نیم قرن ترکیب شده است و همین مساله سبب شده تا با حالت‌های گوناگون نبرد سازگاری داشته باشد.

این تانک ۵۵ تنی توانایی حمل چهار نفر خدمه، بردی حدود ۵۰۰ کیلومتر و حداکثر سرعتی حدود ۶۸ کیلومتر بر ساعت دارد. در حال حاضر چهار نوع مختلف از این تانک موجود است. اولین سری آن در سال ۱۹۷۹ در ارتش به کار گرفته شد. سلاح اصلی لئوپارد۲ یک تفنگ لوله صاف ۱۲۰ میلی‌متری و دارای سیستم کنترل آتش کاملا دیجیتالی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی