تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

نشست سران قوا؛ مشکل تامین انرژی گرمایشی برطرف می‌شود؟

پس از ورود سامانه‌های بارشی اخیر و موج سرمای شدید در استان‌های مختلف کشورمان که منجر به قطعی گاز ادارات، منازل و .. شده، سران قوا در نشستی به مشکل تامین انرژی گرمایشی پرداختند.

کد خبر: ۱۴۳۵۴۸
۱۹:۱۸ - ۲۴ دی ۱۴۰۱

نشست سران قوا

دیدارنیوز: نشست سران قوا به میزبانی رئیس قوه قضائیه برگزار شد و در آن تصمیمات سران قوا در راستای کاهش مشکلات مردم در تامین انرژی گرمایشی اتخاذ شد.

مرکز رسانه قوه قضائیه نوشت: «نشست سران قوا عصر امروز (شنبه ۲۴ دی) به میزبانی حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

با توجه به افزایش برودت هوا در نقاط مختلف کشور و مشکلاتی که به لحاظ تامین انرژی گرمایشی در برخی کشور‌های منطقه نیز به وجود آمده، سران قوا در جلسه امروز خود بر استمرار و تقویت اقدامات در دست اجرا برای کاهش مشکلات برای مردم در حوزه تامین انرژی گرمایشی و رفع برخی مسائل پیش‌آمده در این حوزه تاکید کردند.

در این جلسه تصمیمات مهمی نیز در خصوص مسائل مرتبط با حوزه گاز، در راستای کاهش مشکلات مردم و شهروندان اتخاذ شد.

شایان ذکر است؛ این تصمیمات و عملیات اجرایی متعاقب آن به استثنای اقداماتی است که تاکنون در راستای رفع مسائل حوزه تامین انرژی گرمایشی و مدیریت بحران در این حوزه اتخاذ شده است.

همچنین سران قوا در این نشست ضمن قدردانی از مشارکت‌های فعالانه مردمی در همه عرصه‌ها، بار دیگر از مردم شریف ایران خواستند در مصرف انرژی صرفه‌جویی به عمل آورند تا با عنایت به تدابیر در دست اجرای مسئولان، مردم همه نقاط کشور در روز‌هایی که با افزایش برودت هوا مواجه می‌شویم از نعمت گاز و گرما بهره‌مند باشند.

مقوله بودجه، موضوع دیگری بود که در جریان جلسه امروز سران قوا مورد امعان‌نظر قرار گرفت و بر همین مبنا با عنایت به همفکری صورت‌گرفته میان سران قوا، مقرر شد با اتخاذ تدابیری در مجلس، شورای نگهبان و هیئت‌عالی نظارت مجمع تشخیص، بودجه ۱۴۰۲ در زمان کوتاه تری نهایی شود.

سران قوا همچنین در این جلسه بر آسیب‌شناسی و اولویت‌بندی مسائل و موضوعات مبتلابه کشور و مردم و طرح هر یک از این مسائل اولویت‌دار در جلسات فی‌مابین برای پیگیری و همکاری مجدانه در راستای تسریع در رفع آن‌ها تاکید کردند.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی