تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

غرویان: ائمه جمعه نباید مسائل جدایی دین و مذهب از حس ناسیونالیستی را بزرگ کنند

یک استاد فلسفه اسلامی گفت: ائمه جمعه و علمای دین نباید مسائل جدایی دین و مذهب از حس ناسیونالیستی را بزرگ کنند بلکه باید این‌ها را کنار هم قرار داده، به کمک هم بیاورند و بگویند وطن دوستی جزئی از ایمان و مذهب انسان محسوب می‌شود. در این راستا البته طرفداران وطن هم نباید علایق دینی را مورد هجمه قرار دهند و بالعکس، اینها انسجام و محبت مردم را بیشتر می‌کند.

کد خبر: ۱۴۳۴۲
۰۹:۰۰ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آیت الله محسن غرویان، در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر جداسازی ایرانیت و اسلامیت کشور گفت: ما در روایات داریم که «حب الوطن من الایمان» یعنی دوست داشتن وطن جزء ایمان است. 
 
وی ادامه داد: هرکسی وطنش را دوست دارد و حساسیت و علاقه‌ای دارد؛ ما نباید این حس ناسیونالیستی را از ایمان مردم جدا کنیم و مورد طرد قرار دهیم. وطن دوستی و علاقه به آب و خاک جزئی از سرشت انسان است.
 
این استاد فلسفه اسلامی افزود: باید این را هم مدنظر قرار دهیم که برای مثال ما ایرانی‌ها در راهپیمایی اربعین حضور پیدا می‌کنیم و مورد استقبال و محبت عراقی‌ها قرار می‌گیریم؛ حال اگر بخواهیم در چنین همایشی روی ایرانی بودن خود یا عراقی بودن میزبانان و همچنین فارس و عرب بودن تاکید کنیم، قطعا ثمرات این راهپیمایی به هم خواهد خورد و هدف اصلی آن از بین می‌رود. 
 
وی ادامه داد:  ائمه جمعه و علمای دین نباید مسائل جدایی دین و مذهب از حس ناسیونالیستی را بزرگ کنند بلکه باید این‌ها را کنار هم قرار داده، به کمک هم بیاورند و بگویند وطن دوستی جزئی از ایمان و مذهب انسان محسوب می‌شود. در این راستا البته طرفداران وطن هم نباید علایق دینی را مورد هجمه قرار دهند و بالعکس، اینها انسجام و محبت مردم را بیشتر می‌کند.
 
غرویان در خصوص لزوم توجه مسئولان به امید و اعتماد مردم در شرایط بحران و تحریم‌ها گفت: پشتوانه حکومت در هر جای دنیا مردم هستند. اگر آنها پشتیبان حکومت باشند، حکومت موفق می‌شود و ادامه می‌دهد اما در مقابل اگر امید و اعتماد مردم از دست برود، حاکمیت هم تضعیف می‌شود. بنابراین مسئولان در هر رده‌ای باید احساس مسئولیت کنند و به مردم امید داده و کارها و اقداماتی انجام دهند تا امید مردم به عنوان سرمایه‌ای بزرگ از دست نرود. 
 
وی در خصوص مصادیق این اقدامات هم گفت: برای مثال مالیات پولی است که متعلق به همه بوده و جزو انفال و اموال عمومی محسوب می‌شود. هرکسی که از خدمات حکومت استفاده می‌کند باید مالیات بپردازد؛ شخصیت‌های حقیقی و حقوقی باید برای خدمت به ملت و کشور مالیات پرداخت کنند تا احساس عدالت در بین مردم زیاد شود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان