تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هوای سه شهر خوزستان در وضعیت قرمز آلودگی/شهروندان مراقب سلامتی خود باشند

هوای صبح امروز سه شهر خوزستان در وضعیت قرمز قرار گرفت.

کد خبر: ۱۴۳۲۳۲
۱۱:۳۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۱

بنا بر اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفی هوا  در ساعت هشت صبح امروز در شهر‌های اهواز ۱۵۸، سوسنگرد ۱۵۷، شادگان ۱۵۶ و در ایستگاه های سنجش آلودگی هوا در استانداری و اداره کل حفاظت محیط زیست ۱۶۳، حفاری ۱۶۲ و پست برق شماره سه اهواز ۱۵۶ AQI رسید. 

این شاخص‌ها نشان دهنده ناسالم بودن هوا برای تمامی گروه‌های سنی است که براساس آن افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج ازمنزل خودداری کنند و افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

همچنین این میزان در شهر‌های دزفول ۱۳۸، اندیمشک ۱۳۰ و شوشتر ۱۲۸  و  ایستگاه نیوساید ۱۴۷ AQI  می‌باشد که نشان دهنده ناسالم بودن هوا برای گروه‌های حساس است که براساس آن  افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

ارسال نظرات