تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

افزایش خودکشی در اثر آسیب شدید جسمی

پژوهشگران کانادایی دریافتند که میزان خودکشی در افرادی که به آسیب‌های شدید جسمی مبتلا هستند، بیشتر است.

کد خبر: ۱۴۳۰۰
۱۴:۲۶ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - افرادی که در اثر تصادف رانندگی یا سقوط از بلندی، آسیب‌های جدی می‌بینند، معمولا بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روحی قرار دارند و باید در بیمارستان بستری شوند اما یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که ممکن است تمایل به خودکشی نیز در این افراد بیشتر باشد.

دکتر "کریستوفر ایوانز" (Christopher Evans)، استاد "دانشگاه کویینز" (Queen's University) کانادا و از پژوهشگران این پروژه گفت: ضربه روانی، معمولا ابتلا به اختلالات روانی را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهد. متداول‌ترین اختلالات روحی در این زمینه، سوء مصرف الکل و دارو و اختلالات افسردگی عمده هستند.

ضربه یا تروما (Trauma) در دانش پزشکی، به هر نوع آسیب دیدگی، ضربه، جراحت و شوک وارد شده به بدن انسان گفته می‌شود که از خارج به بدن وارد شود و عامل درونی یا بیماری در بدن، علت ایجاد آسیب نباشد.

شواهد کمی در مورد ارتباط میان آسیب‌های شدید و مشکلات روحی پس از آن وجود دارد. این پژوهش جدید که روی ۱۹ هزار بیمار صورت گرفت، نشان می‌دهد بیشتر شرکت‌کنندگان مبتلا به ترومای روانی، مرد هستند، در نواحی شهری زندگی می‌کنند و دچار سانحه رانندگی شده‌اند. شرایط بد اجتماعی و اقتصادی، سکونت در شهر و آسیب‌های ناشی از سوانح رانندگی، با مشکلات وخیم روانی در ارتباط هستند.

پژوهشگران در این بررسی دریافتند که ترومای روانی، تا حد زیادی در کودکان و جوانان زیر ۱۸ سال مشاهده می‌شود. خودکشی، در افراد مبتلا به آسیب فیزیکی، بالاتر است و سالانه از میان هر ۱۰۰ هزار بیمار مبتلا به آسیب فیزیکی، ۷۰ خودکشی رخ می‌دهد.

در مقاله این پژوهش آمده است: بیمارانی که از آسیب‌های شدید رنج می‌برند، تا حد قابل‌توجهی در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند و ممکن است در سال‌های پس از آسیب، به خودکشی دست بزنند.

پژوهشگران تاکید کردند که افراد مبتلا به ترومای روانی از جمله کودکان و جوانان، به حمایت و توجه بالایی نیاز دارند.

این پژوهش در "مجله انجمن پزشکی کانادا" (CMAJ) به چاپ رسیده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی