
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
بنفرحان، وزیر خارجه عربستان در دیدار با معاون پارلمانی رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد که نوع روابط تهران و ریاض بر منطقه تاثیرگذار است.
دیدارنیوز: سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور کشورمان که برای شرکت در مراسم تحلیف و سوگند لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل به این کشور رفته است در حاشیه این مراسم با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان دیدار و گفتگو کرد.
وی در دیدار با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان ضرورت ادامه گفتگوهایی که به واسطه عراق آغاز شده بود را یادآوری کرد.
وزیر خارجه عربستان هم بر این نکته تاکید داشت که مصمم هستیم شرایط و نگرانیهای موجود را یک به یک مورد بحث قرار داده تا بتوان به نتیجه رسید.
وی تصریح کرد: نوع روابط دو کشور بر منطقه تاثیر گذار است.