تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

کاهش قیمت ۵ خودرو در بازار تا ۲۰ میلیون تومان

بررسی قیمت‌ها در بازار امروز خودرو نشان می‌دهد که از بین ۱۹ خودروی مورد بررسی، قیمت بیشتر خودرو‌ها نسبت به روز گذشته ثابت بوده یا کاهش پنج میلیون تومانی داشته و قیمت پنج خودرو ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

کد خبر: ۱۴۲۸۲۷
۱۹:۲۶ - ۱۱ دی ۱۴۰۱

بازار خودرو

دیدارنیوز: بررسی قیمت‌های امروز بازار خودرو نشان می‌دهد که از بین محصولات ایران خودرو، قیمت سمند LX نسبت به روز گذشته تغییری نداشته و با قیمت ۴۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت پژو پارس LX کاهش حدود پنج میلیون تومانی داشته و از ۵۴۵ میلیون به حدود ۵۴۰ میلیون تومان رسیده است.

قیمت ۲۰۶ تیپ ۲، تیپ ۵ و v ۸ هم امروز به ترتیب ۴۸۰، ۴۹۰ و ۴۷۵ میلیون تومان بوده که دو مورد اول نسبت به روز گذشته ثابت بوده و سومی حدود ۲۰ میلیون کاهش یافته است. قیمت ۲۰۷ دنده‌ای و اتومات نیز امروز در بازار ۵۶۰ و ۷۱۰ میلیون تومان بوده که نسبت به دیروز ۱۰ و ۱۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.

در این میان قیمت رانا پلاس، دنا و دنا پلاس هم در بازار امروز ۴۵۵، ۵۷۰ و ۶۶۵ میلیون تومان بوده است. بر این اساس قیمت رانا پلاس نسبت به روز گذشته تغییری نداشته، اما دنا و دنا پلاس هر کدام حدود پنج میلیون تومان افت قیمت داشته است.

قیمت روز هایما S ۷ توربو پلاس نیز با کاهش ۱۰ میلیون تومانی در بازار امروز به یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان رسیده است. تارا نیز در بازار امروز حدود ۶۴۰ میلیون تومان قیمت داشته که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان کاهش داشته است.

از بین محصولات سایپا نیز قیمت سایپا ۱۱۱ و ۱۳۱ به ترتیب در بازار امروز ۲۷۰ و ۲۵۰ میلیون تومان بوده که اولی نسبت به روز گذشته تغییر نکرده، اما دومی پنج میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.

قیمت ساینا، تیبا، تیبا ۲ و کوییک دنده‌ای نیز در بازار امروز ۳۰۰، ۲۹۰، ۳۰۰ و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است. بر این اساس نسبت به روز گذشته قیمت ساینا تغییر نکرده، اما تیبا، تیبا ۲ و کوییک دنده‌ای هر کدام پنج میلیون تومان کاهش قیمت داشته‌اند.

قیمت شاهین نیز در بازار امروز با کاهش پنج میلیون تومانی به ۵۴۰ میلیون تومان رسیده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها