تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

هشدار ترکیه به یونان درباره مسلح‌کردن جزایر دریای اژه

وزیر دفاع ترکیه به یونان هشدار داد که اگر جزایر واقع در دریای اژه را مسلح کرده و آب‌های سرزمینی خود را گسترش دهد، با پیامد‌های جدی روبرو می‌شود.

کد خبر: ۱۴۲۷۵۲
۱۳:۵۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۱

ترکیه و یونان

دیدارنیوز: اخیرا رسانه‌های یونان گزارش داده‌اند که مرز‌های دریایی این کشور تا ۱۲ مایل به سمت جزیره کرت می‌توانند پیش بروند. در واکنش به این موضوع، ترکیه گفت که اجازه نمی‌دهد حتی یک مایل به آب‌های سرزمینی یونان اضافه شود.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه گفت: همه باید بدانند که یک گام اشتباه در این مورد می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد. آتن در حال انجام اقدامات تحریک‌آمیز است.

روز پنجشنبه، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه، یونان را به صورت مستقیم تهدید کرد و هشدار داد، اگر آتن آب‌های سرزمینی خود را در دریای اژه گسترش دهد، با پیامد‌های جدی روبرو می‌شود.

وی ادامه داد، تصمیم ۱۹۹۵ پارلمان ترکیه درباره این مساله بدون ابهام و همچنان اجرایی است.

آنکارا پیشتر اعلام کرده بود که پیشروی یونان در آب‌های منطقه‌ای دلیلی برای جنگ است.

ترکیه بر این باور است که اگر یونان آب‌های سرزمینی خود را که اکنون شش مایل است به ۱۲ مایل گسترش دهد، در حقیقت وارد آب‌های سرزمینی ترکیه شده و این به معنای عقب راندن آنکارا از آب‌های بین‌المللی است و باعث می‌شود تا ترکیه در آب‌های سرزمینی خود گیر بیفتد.

ترکیه و یونان چندین دهه است که در تنش به سر می‌برند و خطر درگیری مسلحانه بین دو کشور از ۲۰۲۰ شدت یافته است. مناقشات منطقه‌ای شامل ادعای مالکیت در شرق مدیترانه، مناقشه در دریای اژه، قبرس و مرزبندی دریایی بین دو کشور وجود دارد. ترکیه بار‌ها دولت آتن را به استقرار تسلیحات در جزایر واقع در دریای اژه که نقض معاهده ۱۹۲۳ لوزان است، متهم کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی